aktivny subwoofer
TEMPRA 2.0 TDI, motor FIAT CROMA, nove turbo, ide ako diabol spotreba 5l
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jinak ten aktivní SW, co si poslal odkaz, má "80 W výstupný výkon" což je slabotina. Pak nikde nevidím citlivost, která právěže udává hlasitost. Navíc značka .. nějaký noname výrobce.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
a opět napíšu to samé, co tam....pokud je cokoliv 2in1, tak je to někde ošizené, proto je to možná i levnější. Já jsem zkusil aktiv, ale proti pasivu, co mám teď to je nebe a dudy, absolutně to nehrálo, to mi repro v platu basovalo více.
Za uvedených 130€ (odhadem 3300Kč) je pěkná suma, za to se dá pořídit pěkná sestava sub+zesik...já momentálně nabízím k prodeji subáč sony 1400W
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
a pořádně černé okna... ať nevidíš a ani neslyšíš sanitky, hasiče... však taky naco? že?
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Ano ta sluchátka znám a moc mi nesedí. Sony kvalita i u sluchátek je docela nic moc.www.sandi.cz/SONY/Sluchatka-Sony-MDRV700DJ-CE7_g65655.html
a pořádně černé okna... ať nevidíš a ani neslyšíš sanitky, hasiče... však taky naco? že?
A pokud by měl člověk stále předzírat sanitky, hasiče, tak by neměl na silnici ani jezdit.
Pro mě zapnout si hudbu v autě je jedinné místo, kde to můžu udělat. Doma to nejde kvůli ostatním. V autě nikoho jiného neruším. Navíc pokud plasty provrzávají, tak je trošku přehluším
A pokud by měl člověk stále předzírat sanitky, hasiče, tak by neměl na silnici ani jezdit.
předzíraz hasiče sanitky a jiné vozidla se zvukovými výstražnými se musí jako kterýkoliv účastník silničního provozu a vždy, něco o předvídaní se píše i v samotné vyhlášce
tak že pokud nechceš předvídat, nevylézej ráno ani z postele..
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Koupil jsem set Bull Audio ESW-12 a zesilovač CarPower 350W .. spokojenost. Plasty drčí solidně, rezonace přítomnáokej povedzme ze kupim pasivny...co mi odporucite??? nechcem kupit hovadinu
www.hifonics.cz/crunch/188-crb300.html
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
dajte este nejake navhy nech to mozem objednat
edit: našel jsem, mám tento zesik
www.ahifi.cz/zesilovace/mac-audio-mac-mpx-2500.html
a subáč mám tento, ale samozřejmě toto je novější nástupce
www.ahifi.cz/subwoofery/subwoofer-v-boxu...dio-mpx-box-112.html
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V