Zapojení zesilovače

Více
14 roků 1 týden zpět #1 od mio9
Zapojení zesilovače vytvořil uživatel mio9
Ahoj koupil jsem si zesilovač a nějak si nevím rady s výstupem REMOTE víte někdo kam se to má zapojit. Ocením i další rady ohledně zapojení zesilovačů. Díky :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• User_69
14 roků 1 týden zpět #2 od User_69

Více
14 roků 1 týden zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Zapojení zesilovače
Remote, nebo zkratka REM, je označení pro připojení +12V, které zesilovač zapínají. Neteče tam téměř žádný proud, tak to může být napojeno slabým kabelem. Používá se to například, když to projíš a zapneš rádio, tak s ním se zapne i zesilovač. Já jsem si to ale napojoval na kolébkový vypínač, abych to mohl podle potřeba vypínat, protože nejde jet dlouhou dobu se zapnutými zesilovači a hlasitou hudbou, pak má člověk hlavu jako pátrací balon :)

další zapojení se označuje PWR (power), což je připojení na baterii, silný pořádný kabel, který dodává vlastně potřebnou energii pro následný výkon zesilovače. a poslední takový Důležitý tam je GND, což je ukostření zesilovače, mínusový pol, doporučuji použít kabel stejného průřezu jako je přívodní od baterie.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 1 týden zpět #4 od Skyline
Odpověděl Skyline pro téma Re: Zapojení zesilovače
když budeš zapojovat REMote k rádiu tak u rádia u ISO koncovek je to ten modrej ;)

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Vygenerováno za 0.118 sekund