CD changer - kam s ním a co spotřeba v klidu?

Více
16 roků 3 měsíců zpět #1 od boubik
Přemýšlím kam do Tipa dát CD changer, můj původní plán na to dát ho pod spolujezdcovu sedačku nevyšel protože je tam dost vysoká vyztužující traverza, zezadu přední sedačky to taky nejde (málo místa a vyčuhuje), pod zadníma sedačkama není místo, tzn. zbývá asi fakt kufr???

Kudy myslíte že bude nejlepší táhnout kabely? Je tam 1x zem, 1x napájení (oba standard rozměr jak origo k repro) a 1 datovej (dost silnej a tuhej cca. 1cm). Kabely jsou dost dlouhý. Kolem dveří pod lištou? Nacpu to tam?

Kolik takovej CD changer bude mít asi spotřebu el. - jestli vůbec? Chci to připojit natvrdo na kabel od baterky co je stále pod napětím a nerad bych abych nenastartoval. CD changer by měl být v klidu nespíš vypnutej.

Je to starší ale dobrej Pioneer na 6 CD, kdyžtak dám fotku. Rádio k tomu mám taky Pioneer (byla to sada).

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #2 od Max-el
podle mě odběr moc velkej nemá, ale zapojil bych to tak, že z autorádia máš výstup označený jako "anténa" na něm se po zapnutí autorádia objeví napětí, takže s ním buď můžeš spínat relátko, nebo rovnou napájet měnič.

kabely bych tánul společně s originálním svazkem a připevnil bych je k němu. Ovšem nevim, jestli nebude problém s rušením, to bude chtít vyzkoušet

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #3 od majster
spotrebu vobec neries, ak mas origo radio a menic, tak to uz vyriesil vyrobca, musis to ale zapojit podla doporucenia vyrobcu, a napajanie ktoré ide priamo daj cez poistku, menic nema velku spotrebu ani ked ide, je tam trocha elektroniky a mororcek, a vypinanie zaistuje riadiace napatie z radia, ak vypnes radio, vypne sa aj menic.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 měsíců zpět #4 od michal_tipar
Pod plastovou lištu se ti centimetrovej kabel nevejde, odělej lišty a dej to pod koberec z boku, je tam dost místa, nešlape se na to tak nehrozí poškození a nemusíš kvůli tomu rozebrat půl auta...
Vzadu pod sedačku to protáhni pod boční plastovou podměrkou sedáku, je zespoda dutá a pod sedačkama do kufru, tam už to pod kobezcem dotáhenš kam se ti zlíbí...
Nebo se to dá protáhnot pod kobercem středového tunelu, je to ale o dost pracnější, i tama mám natažený kabel...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.314 sekund
Powered by Kunena fórum