Reproduktory RedSun - shit nebo dobrý lowcost?

Více
16 roků 6 měsíců zpět #1 od boubik
Potřebuji poradit, sháním repro do 500Kč za pár a našel jsem tohle, dost se to rozmáhá i po Aukru. Má s nima někdo zkušenosti? Je mi jasný že za ty peníze je to Čína, ale nechci do levnýho aua cpát hudbu za 10x ceny samotnýho auta :)

Jak to teda hraje?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #2 od boubik

Více
16 roků 6 měsíců zpět #3 od BlackJack
Podle mě dobrý za tu cenu. Někde sem viděl ty červený v galerii - někdo je nejspíš má i odsud z fóra.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4 od bjukemen
...tá cena sa mi zdá až príliš nízka,ale podla parametrov vyzerajú viac než dobre...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 6 měsíců zpět #5 od Criton
jednou sem si taky koupil takovýhle NoName levný basák... parametry byly napsaný víc než hezký... ovšem realita je úplně o něčem jiným...

jeden můj kamarád kdysi prohlásil: Nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci.

Podle tohohle řčení se teď začínám řídit a fakt poznávám, že je to úplně někde jinde...

Př. asi před rokem a něčo jsem za pár korun pořídil autoradio značky Tevion (prý známá německá značka ???) no, bylo to opravdu za pár šipek, sice bylo úplně nový, ale nemohl sem ho reklamovat (proště to bylo nějak pod rukou, aby to bylo levnější)

Během cca měsíce mi přestala hrát CD-romka, teda hrála, ale třeba za 5 minut se sekla a rádio se muselo restartovat, pač úplně zamrzlo... Pak sem teda hrál jen přes USB, to bylo fajn. Jenomže to mělo vyklápěci panel, po čase se ten datový kabel (od rádia k panelu) přelámal. Oprava není možná, elektro opravář mi navíc řekl, že na tyhle NoName věci se nedaj skoro sehnat díly... Nakonec ho někde sehnal, ale cena by byla vyšší, než nové radio...

Z toho plyne, že dneska už jedině značka... Raději si víc připlatím.

Vždyt když koupíš dražší repro (vim, že si ho nechtěl kupovat, protože cena oproti autu by byla nepřiměřená), tak si ty repráky ale můžeš v budoucnu přestěhovat do novýha auta, ne? Nebo chceš do konce života jezdit v tomhle Tipu?

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
16 roků 6 měsíců zpět #6 od boubik
2 Criton: Máš v tom úplnou pravdu a souhlasím, já to stejně jako ty dělám v např. počítačích. Vzhledem k tomu, že ale nechci měnit celou sestavu v autě a moje komponenty (který už mám) jsou starý Pioneer rádio s CD changerem, nějakej noname zesilovač a přední původní repro, nehodlám investovat jen do značkového basáku. Spíš koupím jen tak něco a pak to prodám s autem všechno a do novýho pořeším lepší, asi tak.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7 od Tonny Tempra SW
Ak chces mat dobry pocit s hudby tak by som ich nekupoval.Ja mam teraz v aute tiez nieco obdobne a od slusnej muziky to ma daleko.Ked poriesim cele auto a dam interier dokopi tak na muzike az tak neposetrim.V misiaku som mal hudbu zhruba za 35000sk a to sa uz da,uz ju ma bracho a hodnota auta je nieco nad 1000 tis.Skus pohladat pod rukou nieco dobre ale hrane a budes mat dobru muziku za lacnejsie

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 5 měsíců zpět #8 od mt-tuning
aukro - radeji pouzite a kvalitne ako nove a na .... niekedy seriovo montovana hudba je lepsia ako repraky brutalnych watazi od renomovanych cinskych firiem
na aukre zozenies magnaty, sonycka, vse mozne a za par korun niekedy.. :wink:

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 5 měsíců zpět #9 od Medved
Pánové já mám v autě Kilowatt RedSunů a nemůžu si stěžovat
liveforlove.ic.cz/plato/plato.html toto + jeětě vepředu v palubce.
... ta tuba hraje líp než xplod se stejnými parametry. můj názor je, že je to dobrý kup, ale kdo neslyšel asi neuvěří :D

Tipo 1.6ie klima suite, soft tuning, trošku větší audio

Více
16 roků 5 měsíců zpět #10 od zaba

Medved napsal: Pánové já mám v autě Kilowatt RedSunů a nemůžu si stěžovat
liveforlove.ic.cz/plato/plato.html toto + jeětě vepředu v palubce.
... ta tuba hraje líp než xplod se stejnými parametry. můj názor je, že je to dobrý kup, ale kdo neslyšel asi neuvěří :D

No já už RedSuny slyšel jak hrají a v životě bych si je nekoupil. Nemají vůbeč čistý zvuk a když přidáš na volume tak chrčí, že se to nedá vydržet. Prostě hrůza. Pioneer nebo magnat to je o nečem jiném. Asi jsi trefil na nějaké repro vyrobené pro majitele RedSunu a někde to asi zkopali a dali do prodeje :D

Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996

Více
16 roků 5 měsíců zpět #11 od Medved
No tak nevím, pokud dáš za ně 500 nebo pár tisíc, tak asi rozdíl poznáš, i při značném zesílení nedojde ke zkreslení a to dokonce i u vysokých frekvencí. Nebo je možné, že jsi měl nějaký starý model, kdo ví... pokud někdy dorazím na sraz, tak předvedu :D
A navíc v tuning magazínech postavuili tuto značnu na úroveň starších Magnátů :wink:

Tipo 1.6ie klima suite, soft tuning, trošku větší audio

Více
16 roků 5 měsíců zpět #12 od Criton
mimo místu: pokud někdo máte na prodej slušnej zesilovač (potřebuju něčím pohánět woofer) a jedete na sraz, tak mám docela vážný zájem.

za nabídky předem díky.. ;)

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Vygenerováno za 0.456 sekund