Kam kable na repro v plate?
jak mam potahat kabliky na reproduktory ktoreu su v plate ?
Neviem o aute vela a tak enchcem ho cele rozobrat , natiahnut kable a naspat ho uz neposkladam
Nejaku jednoduchsiu variantu poradite?
Dik
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Přesně jak psali ostatní (jen pro sichr připíšu, že je klidně můžeš táhnout jen jedním prahem)
jo ok ze si napisal... ale mne sa paci ked si v hlave zvirtualizujem cestu kade tecie hudba, tak mi je krajsia predstava ze ma obklopuje, a nie ze je len z jednej strany hehe
Tak teď nějak nemůžu pochopi tvoji reakci. Toš jestli to bylo psaný jako vtip toš pravda,jsem se i zasmál, ale jestli to bylo myšleno vážně tak nějak nerozumím. Proč by Ti musela hrát hudba jen z jedné strany když by jsi oba kabely (jak k levému, tak pravému reproduktoru) vedl jedním prahem? já myslím, že to špatný nápad vůbec není a hlavně si ušetříš práci...jo ok ze si napisal... ale mne sa paci ked si v hlave zvirtualizujem cestu kade tecie hudba, tak mi je krajsia predstava ze ma obklopuje, a nie ze je len z jednej strany hehe
Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
a budes montovat aj zosilovac?ak hej tak nemiesaj kablovanie zosilovaca s kablami na repraky bude ti to sumiet a roby to rusive zvuky,reprakove kable mozes potiahnut aj jednou stranou spolu oba ale ak budes montovat zosilovac tak tie potom potiahni druhou stranou.
ale myslis napajanie na zosik ?
Tonny ... ne ne to som tak nemyslel ze mi to nebude hrat ale len j 1strana .. to len proste na moju predstavu v hlave, ako sa mi dostava hudba do usi.
ok nikto to nepochopi nerieste
repraciky sencor spolu so silvercrest (z LIDLu ) radiom hraju pekne
staci mi to .takze ok a dik
Tak teď nějak nemůžu pochopi tvoji reakci. Toš jestli to bylo psaný jako vtip toš pravda,jsem se i zasmál, ale jestli to bylo myšleno vážně tak nějak nerozumím. Proč by Ti musela hrát hudba jen z jedné strany když by jsi oba kabely (jak k levému, tak pravému reproduktoru) vedl jedním prahem? já myslím, že to špatný nápad vůbec není a hlavně si ušetříš práci...jo ok ze si napisal... ale mne sa paci ked si v hlave zvirtualizujem cestu kade tecie hudba, tak mi je krajsia predstava ze ma obklopuje, a nie ze je len z jednej strany hehe
on chce použít kabely které sami hrajou takové neznáš ? já teď celé auto rozezním hrajícím lakem. prostě bude hrát celá plocha auta :dj:
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw