Kam kable na repro v plate?

Více
16 roků 4 měsíců zpět #1 od aaa_najn
Serus,
jak mam potahat kabliky na reproduktory ktoreu su v plate ?
Neviem o aute vela a tak enchcem ho cele rozobrat , natiahnut kable a naspat ho uz neposkladam :-)
Nejaku jednoduchsiu variantu poradite?
Dik

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #2 od Charles
Jednoduše jen oddělej ty plasty co jsou uvnitř auta na prazích a pod nimi táhni kabely k repru, nic na tom nezničíš, ty plasty drží tam na 4 šroubech, takže jen je vyšroubuješ a sundáš plasty ;) to zmákneš :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 4 měsíců zpět #3 od stiglitz
Já to mám taky.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #4 od toMaZ
Odpověděl toMaZ pro téma Re: Kam kable na repro v plate?
Přesně tak pěkně vedeny kabely pod palubní deskou do liš u dveři až do kufru. Je to jednoduché povolíš pár šroubku. Mám tak vedeny ji kabely na zesilovač prostě nejjednodušší forma jak schovat dráty.

Italy Scene_
Fiat Tipo Granturismo 2.0 i.e cat.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5 od aaa_najn
no hej i mne tak vychadzalo, ..no dik pokusim sa :-))

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

Více
16 roků 4 měsíců zpět #6 od Spooky1
Přesně jak psali ostatní (jen pro sichr připíšu, že je klidně můžeš táhnout jen jedním prahem) :lol:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #7 od aaa_najn

Přesně jak psali ostatní (jen pro sichr připíšu, že je klidně můžeš táhnout jen jedním prahem) :lol:

jo ok ze si napisal... ale mne sa paci ked si v hlave zvirtualizujem cestu kade tecie hudba, tak mi je krajsia predstava ze ma obklopuje, a nie ze je len z jednej strany hehe

Více
16 roků 4 měsíců zpět #8 od grifith

jo ok ze si napisal... ale mne sa paci ked si v hlave zvirtualizujem cestu kade tecie hudba, tak mi je krajsia predstava ze ma obklopuje, a nie ze je len z jednej strany hehe

Tak teď nějak nemůžu pochopi tvoji reakci. Toš jestli to bylo psaný jako vtip toš pravda,jsem se i zasmál, ale jestli to bylo myšleno vážně tak nějak nerozumím. Proč by Ti musela hrát hudba jen z jedné strany když by jsi oba kabely (jak k levému, tak pravému reproduktoru) vedl jedním prahem? já myslím, že to špatný nápad vůbec není a hlavně si ušetříš práci... :D :D

Fiat Tipo 1,6ie OHC, r.v.91, AGT, naj.188 tis.km
miláček jen kdyby trochu nezlobil
Fiat Marea 1,6 16v SX, r.v. 97, překonána hranice 155 tis.km, šlape konečně jak švýcarské hodinky

Více
16 roků 4 měsíců zpět #9 od Tonny Tempra SW
a budes montovat aj zosilovac?ak hej tak nemiesaj kablovanie zosilovaca s kablami na repraky bude ti to sumiet a roby to rusive zvuky,reprakove kable mozes potiahnut aj jednou stranou spolu oba ale ak budes montovat zosilovac tak tie potom potiahni druhou stranou.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
16 roků 4 měsíců zpět #10 od aaa_najn

a budes montovat aj zosilovac?ak hej tak nemiesaj kablovanie zosilovaca s kablami na repraky bude ti to sumiet a roby to rusive zvuky,reprakove kable mozes potiahnut aj jednou stranou spolu oba ale ak budes montovat zosilovac tak tie potom potiahni druhou stranou.

ale myslis napajanie na zosik ?

Tonny ... ne ne to som tak nemyslel ze mi to nebude hrat ale len j 1strana .. to len proste na moju predstavu v hlave, ako sa mi dostava hudba do usi.
ok nikto to nepochopi nerieste :-D
repraciky sencor spolu so silvercrest (z LIDLu :-D ) radiom hraju pekne :-)
staci mi to .takze ok a dik

Více
16 roků 4 měsíců zpět #11 od TooM-As

Tak teď nějak nemůžu pochopi tvoji reakci. Toš jestli to bylo psaný jako vtip toš pravda,jsem se i zasmál, ale jestli to bylo myšleno vážně tak nějak nerozumím. Proč by Ti musela hrát hudba jen z jedné strany když by jsi oba kabely (jak k levému, tak pravému reproduktoru) vedl jedním prahem? já myslím, že to špatný nápad vůbec není a hlavně si ušetříš práci... :D :D

on chce použít kabely které sami hrajou :lol: :lol: takové neznáš ? já teď celé auto rozezním hrajícím lakem. prostě bude hrát celá plocha auta :dj:

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 4 měsíců zpět #12 od logostarr
Odpověděl logostarr pro téma kable
ja som kable tahal cez stred auto pod kobercom, okolo rucnej brzdy

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Vygenerováno za 0.634 sekund