Tak se moje Tempra kamarádila se srnkou :-(

Více
13 roků 4 měsíců zpět #1 od Libor
Po 15 letech co jezdím to už přišlo ....dneska si to tak valím 95 km/h po rovince lesem, už se začínalo smrákat, když v tom jsem postřehl jak se něco mihlo z prava od krajnice a než jsem stačil cokoliv udělat tak jsem to do ní napral....prda to byla teda slušná :? Odnesl to nárazník (třetina je uplně pryč), rozmlácený levé světlo, blikna a mlhovka...no a díra v intercooleru + našrot ten plastový trychtýř co je předním :cry: Naštěstí to vypadá že všechny nosníky jsou OK a i blatník vydržel :-) Pokud by jste někdo měl nějaké tyto komponenty koupil bych je...díky...ještě to hodím i do bazar sekce.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

  • vilímek petr
13 roků 3 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Tak se moje Tempra kamarádila se srnkou :-(
Zdarec,máš alespon maso?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

  • jumbo
13 roků 3 měsíců zpět #3 od jumbo
Aspoň že tobě se nic nestalo.
Srnky nejsou nemocné, ty se dají jíst hned.V pátek se stavím na gulášek :lol:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #4 od Libor
No jel jsem tím místem asi za hodinku..tak jsem zastavil, že se podívám po zbytcích nárazníku atd...jenže baterka dosvicovala..takže ten jsem nenašel...ale srnka tam ležela ve škarpě chudinka skoro vejpůl ...no ale alespon se dlouho netrápila ..horší by pro ní bylo kdyby se jen polámala ...ale nebral jsem jí ...zasral bych si auto, a určitě bych jí ani neuměl pořádně zpracovat. Njn .. to jsou okamžiky kdy s tím člověk nic nenadělá ..to bych musel sedět doma a nikam nejezdit.
Dneska jsem nakonec objednal nové díly v Auto kelly ...mají ted třeba nárazník za super cenu 1400 Kč :-)) , celé světlo 1400 , blikna 450 ....takže jen matroš mě vyjde minimálně na 3500 a to si to budu dělat sám. Intercooler jsem prozatimně zalepil lepidlem z tavné tyčinky :-))) Kua, furt se najde něco kam lejt prachy :-( A to jsou naše auta pořád levné srandy než nějaké nové vonavky.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.283 sekund
Powered by Kunena fórum