Audi q5 - ideální vůz pro rodinu s dětmi
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
- jumbo
Naprostej souhlas... Když je někdo pitomej, ani audi Q5 to nezachrání...jumbo napsal: Matka je blbá jak celý pracovní týden.
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Standardní vlastnost koncernů... Samozamykání je fajn fičura, především pokud auto odemkneš nedopatřením... Po nějakém čase bez otevření dveří se auto zase zamkne... Mám to na svojí A6ce taky... A pokud by to někomu jo vadilo, lze to VAGem vypnout během cca 5ti minut (a to včetně hledání diagnostický zásuvky )...čenda napsal: Já dost dobře nechápu, jak se může ten krám "sám zamknout".
Tohle mam i na Stilu, takze je to pravdepodobne u temer vsech novych aut.F@ster napsal: Samozamykání je fajn fičura, především pokud auto odemkneš nedopatřením... Po nějakém čase bez otevření dveří se auto zase zamkne... Mám to na svojí A6ce taky...
Ja to vidim tak, ze jelikoz si deti hraly s klicema a nekam je zahodily, tak pri te prilezitosti to zamkly stisknutim dalkoveho ovladace centralu.
- vilímek petr
Ale souhlasím se sendadorem... Podle mě si děcka hrály a auto se zamklo... O tom, že nemohla najít náhradní klíče se raději bavit
nebudem... Já je ani nemám
- jumbo
jumbo napsal: Toto mi už 2 krát předvedla moje Tempra. Naštěstí jsem mněl otevřené okno a tak si na to dávám pozor.
Tempra me malem vypekla, kdyz jsem menil baterku. Nechal jsem klice v zapalovani a jakmile jsem prilozil kabely, tak se auto zamklo. V tu chvili ve me hrklo, ale nastesti jsem mel taky otevreny okynko u ridice
zase tolik bych jí neodsuzoval -blbá schoda náhod ,ale okno mohla rozbít po chvilce sama
jinak na tipu se mi stalo ,měli jsem servis naproti baráku a bral jsem malou sebou zaplatit za ramena
už ani nevím ale seděla na spolujezdci a byla ze škodovky zvyklá zamačkávat táhlo tak to zamkla a klíče byly v zapalování ( byly jí 2 roky)
naštěstí nebylo vedro,zkoušeli jsme to vyháčkovat ,ale v tu chvíli nic ,náhradní klíč jsem nemohl najít ,
už jsme připravili kladivo na boční sklo,když mě napadlo ji navést na klíček ,aby zmáčkla centrál ,ale ona si otočila do první polohy a to když jsem viděl tak jsem ukázal na stahování okýnek a ona si zmáčkla tlačítko a byla venku
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal