Sex v Tipu?
jinak ve favoritu je to hrůza
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ja sem s tipem spokojenej, ale na citroen BX to nemá v žádném případě! (tak me za to ukamenujte) :joint:
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.
Ja sem s tipem spokojenej, ale na citroen BX to nemá v žádném případě! (tak me za to ukamenujte) :joint:
...no jo, to srovnáváš nesrovnatelné (tedy rozměrem, nikoliv kvalitou) - k BX si musíš porovnat třeba Lanciu Thema, nebo z Fiatu třeba Cromu
- TripleX
Mno taky se nato chystám z kámoškou na trošku větčí ůůůlet už se těším pak napišu jake to bylo mno můj první sexík a v autě hmmmm už sa těšímmm
Tak cakame a chceme gratulovat !!!!
...no jo, to srovnáváš nesrovnatelné (tedy rozměrem, nikoliv kvalitou) - k BX si musíš porovnat třeba Lanciu Thema, nebo z Fiatu třeba Cromu
Však já vím. Srovnávám jen auta s kteryma mam v této oblasti zkušenosti. Nejsem takovej že bych souložil v kdejakym autě.
Fiat Tipo 1,7D 1988 zakoupeno 1.6.2007. Doinstalovaný interiér z 2.0 16V.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
V zadu no, nevim, nic moc, ale na předních sedačkach fakt supr . No a ty zamlžený okna, tak ty mě taky fakt dostávaj , neni potřeba ani zatemnění pač do auta není opravu vůbec vidět . Hodnotím jako chválitebnýJá sem ty přední sedačky ani nezklapoval,jen sem je pošoupnul co nejvíc dopředu a lahoda.Nikdo nemůže přeci chtít od sexu v autě,aby byl jako v posteli.Naopak.Sex v autě je sex v autě.Nezaměnitelný!!!
Strašně se mi líbili zamlžený okna, to je moc super.
Já si nemůžu pomoct,ale já snad ani žádný zápory nevymyslim.
fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT
Jinak pár Fiatů (127,128,Uno,Tipo,Marea) mám po téhle stránce otestovanejch a zatím nenastal problém
ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Marea Weekend 1.6 r.v 97.
Alfa Romeo 75 1.8ie r.v.91
ex: Fiat Tipo 1.6 r.v.89, Fiat Tempra 1.9TD r.v.91, a další....
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.