Hasičák v autě
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Hasičák stál nějakých 300-400 kč je to schválený přístroj, měl by se dávat kontrolovat po nějaké době, ale to jsem zatím nedělal.
Přidělal jsem ten origo držák dvěma vruty na přepážku pod sedačkou, práce na deset minut.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
SCANIA R420 tandem
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
no to mě nenapadlo...,tak asi koupim ten pěnovejPráškovej má jednu nevýhodu, pokud se prášek dostane kamkoliv do jemné mechaniky, tak ji spolehlivě zničí a takových "hejblátek" je v autě dost, pěna tohle neudělá (ale možná zase škodí něčemu jinému, nevím...)
SCANIA R420 tandem
No práškovej ti opravdu v důsledku asi udělá podobnou škodu na autě, jako kdybys hořel Prášek pouze sráží plamen a pokud se na teplej povrch zapeče, tak to z toho už těžko někdy dostaneš. Pěnovej nevím, jak do auta s ním - to by asi šlo. Ale nejlepší volba nejspíš bude nějaká směs s pyrocoolem, která má velký hasební účinek a snad by nemusela udělat takovou paseku.
Hasiči, když jedou hasit auťák, tak to valí vysokotlakem vody právě s přídavkem pyrocoolu, nebo látek podobných vlastností.
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
to je mazec,jeden aby z toho byl chytrejTak jsem si dneska něco, co se jmenuje "Hasicí přístroj Stop Fire", ale je to pěnový hasicí sprej. Ovšem teda z obalu jsem jelen - přímo na něm je v návodu k použití natištěno: "Přípravek vypotřebujte celý. Nenechávejte si část obsahu na příští použití!" ovšem hned vedle je samolepka s dalším návodem k použití, kde se mimo jiné píše: "Hasicí sprej pěnový je možno používat vícekrát, je odstavitelný, nelze jej však doplňovat" Tak nevím, co si o tom mám myslet
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
"No je to sprej, takže jde použít víckrát až do úplnýho vypotřebování, že. No ale protože když ho použijete půlku, nemusel byste už v něm mít příště dostatek hasiva až ho budete zas potřebovat, tak je to takový jako bezpečnostní upozornění abyste ho radši vypotřeboval celej a koupil novej" Prostě se apriori předpokládá, že mam alzheimera a nepamatuju si že je toho tam už jenom půlka, neboli komerční tah. No to mě poser
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
=D> seš borec ,to co se nám ty prodejci někdy snaží nakecat je ŠÍLENÝJsem se ptal přímo prodejce, co to má znamenat, a řekl mi:
"No je to sprej, takže jde použít víckrát až do úplnýho vypotřebování, že. No ale protože když ho použijete půlku, nemusel byste už v něm mít příště dostatek hasiva až ho budete zas potřebovat, tak je to takový jako bezpečnostní upozornění abyste ho radši vypotřeboval celej a koupil novej" Prostě se apriori předpokládá, že mam alzheimera a nepamatuju si že je toho tam už jenom půlka, neboli komerční tah. No to mě poser
SCANIA R420 tandem