Vrzání a skřípání
Není zač... Ale hlavně než začneš měnit silenbloky, tak si zkontroluj, v jakém stavu máš na ramenech čepy. Ty se totiž vyměnit nedají a pokud by byly už dost vymlácené, tak by jsi stejně musel za chvíli vyměnit celá ramena. Takže by byla teď zbytečná investice měnit jen ty silenbloky.super nádhera,díky mooc to si budu muset uděat ale až budou finance:D
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Není zač... Ale hlavně než začneš měnit silenbloky, tak si zkontroluj, v jakém stavu máš na ramenech čepy. Ty se totiž vyměnit nedají a pokud by byly už dost vymlácené, tak by jsi stejně musel za chvíli vyměnit celá ramena. Takže by byla teď zbytečná investice měnit jen ty silenbloky.super nádhera,díky mooc to si budu muset uděat ale až budou finance:D
ANO ted ti rozumím bohužel fiat to má tak že čepy v ramenech se nedají měnit...na mamině MAreje jsem je měnil už 2x a to má nalítáno 185 tis.!!!
Ale já to mám na zadní nápravě tam to potřebuju udělat na přední nápravě mám ramena o.k. a ostatná silembloky jsou taky oki prostě jen ten zadek!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
pouzdra-gumy stabilizátorů se mění, pokud je zapotřebí,
stabilizační tyče bych já určitě neměnil, ty tam musí dožít i s autem, jo kdyby jsi měl téréňáka a jezdil po lesních cestách tak asi ano...
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
nechápu, co to je???
No co by to bylo. Tohle:kosti???
nechápu, co to je???
www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=51738
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
ještě že jsem tak daleko od tebe
Jestli chceš, tak s tím kopnutím můžu posloužít...jj, chytrému napověz, blbého kopni..
ještě že jsem tak daleko od tebe
Jak píšeš, tak to nemám za Tebou daleko.
Robert
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!