kotoucova zadni naprava

Více
15 roků 5 měsíců zpět #1 od tonna85
kotoucova zadni naprava vytvořil uživatel tonna85
mate nekdo foto zadni kotoucovky?potreboval bych mrknoout jak tam jsou a kudy vedou brzdove hadice a trubicky.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #2 od michal_tipar
jj mám, vedou zespoda ramene v plastových paticích, ty jsou v současnosti připevněný stahovací páskou. Oba konce jsou do šroubení na hadice, jedna jde z kastle na rameno a druhá z ramene na brzdič. Oboje hadice jsem už vyměnil, od té doby mám od brzd pokoj!!!
jo a fotky zrovna tohodle místa bohužel nemám, není tam zrovna moc prostor k focení...

Více
15 roků 5 měsíců zpět #3 od tonna85
Odpověděl tonna85 pro téma Re: kotoucova zadni naprava

jj mám, vedou zespoda ramene v plastových paticích, ty jsou v současnosti připevněný stahovací páskou. Oba konce jsou do šroubení na hadice, jedna jde z kastle na rameno a druhá z ramene na brzdič. Oboje hadice jsem už vyměnil, od té doby mám od brzd pokoj!!!
jo a fotky zrovna tohodle místa bohužel nemám, není tam zrovna moc prostor k focení...

me prave jde o ty fotky zespod,staci po sundani kola,jak a kudy vedou,teoreticky si to vybavim taky,ale rad bych foto.dostal jsem do ruk holou napravu,jen trmeny a zbytek nevim jak a kudy bylo.

Více
15 roků 5 měsíců zpět #4 od Fiat2000
Odpověděl Fiat2000 pro téma Re: kotoucova zadni naprava
pošli mejla a já pošlu a nebo mi někdo vysvětlete jak někdo umí vložit a nekdo ne ..myslím fotly L.

Vygenerováno za 0.295 sekund