Vibrace citelně do volantu, VYŘEŠENO!

Více
15 roků 4 měsíců zpět #1 od JiFi
Ahoj lidi, opět se objevil muj puvodni problem a uz nevidim vinu ve spatne nasazenych kolech, ano muze to delat nevyvazene kolo teoreticky ale abych citil tuto vybraci i pod nohama, jako by na hrideli pri jizde, to je drsne, a kdyz na to slapnu a jedu cca 110 120 130 tak uz volant vibruje jak blazen, a dnes kdyz jsem prudce vytocil zatacku, tak to silne zavibrovalo v tom rejdu, tak nevim, mam podezreni na homokinetak, nebo loziska nekde, hejbal jsem s poloosoou, do boku se nehybe, jen ze strany na stranu, nevim jak to pospat, proste asi symboly hybe se takto <---
> v podelnem smeru chapete? co s tim kurnik nechci se nekde vysypat

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #2 od stiglitz
Kotouče jsou v pohodě?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #3 od JiFi
nevim jak to poznam, jsou nove, nikdy predtim to nedelali, ten problem se objevil zhruba tak pred mesicem.... nechapu, mam kotouce znacky remus, kazdopadne napred necham znovu vyvazit kola a uvidim, diky za tip a porad jak poznat zvlnene kotouce

Více
15 roků 4 měsíců zpět #4 od stiglitz
Jestli jsou nový, tak jsou v pohodě, kotouče se nejčastěji zvlní, když mají pod míru, čili před smrtí, vlivem tepla. To bývá, když už to jsou žiletky. Vyvážit kola, no nebo to prohoď se zadníma a uvidíš, jestli se chování změní.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 4 měsíců zpět #5 od JiFi
jj zkusim, byl jsem take upozornen na to, ze mohu mit sjete gumy na jednom miste pokud jsem treba prudce na miste brzdil a to je fakt, nekolikrat jsme musel chte nechte kvuli pitomcum smazit gumy az se z nich kourilo a sel smrad, takze i toto musim zkontrolovat

Více
15 roků 4 měsíců zpět #6 od JiFi
takže vyřešeno MĚL JSEM PROBRŽDĚNÉ GUMY :-( takže proto to házelo, no jo, to je tak když musíte chtě nechtě brzdit na miste, kdyz debilní cyklisti pred vami jedou dva vedle sebe a v protismeru auto.. no každopádně oprava (výměna) 2500kc, takze jsem zase na nule, absolutni nule

Více
15 roků 4 měsíců zpět #7 od stiglitz
Je dost dobře možný, že mám stejnej problém. Ale není to tolik. Dlabu to.

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 0.352 sekund