Auto nebrzdí
fiat tipo 1.9 td
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Dnes ráno jsem vyjel a po pár kilácích jsem šlápl na pedál a auto jelo dál aniž by zpomalilo.Brzdový pedál je tvrdý jako by byl podepřený cihlou a zpět domů jsem přijel přes ruční brzdu.Díval jsem se na brzdový válec a nikde není nic orousaného a brzdovka neubyla.Nevíte co to zase může být za závadu?
nechodí posilovač....takže bych to viděl na 2 možnosti závady. Buď odešel posilovač, což je ten válcovej bazmek ke kterýmu je přišroubovanej HBV. Nebo druhá možnost, která je bohužel častější, je to, že odešla vakuová pumpa. Pumpa je přišroubovaná z boku na vačce a jde z ní jedna hadice na posilovač, takže pokud odpojíš hadici a nastartuješ motor, tak ta pumpa musí sát, takže když na tu hadici dáš prst, musí se ti přicucnout.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
fiat tipo 1.9 td
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
fiat tipo 1.9 td
Už jsem konečně přišel na to kde je chyba,vakuová pumpa se odstřihla od vačky a netočí se...
bohužel hodně častej problém u těchto motorů takže jedině sehnat jinou, možná by to šlo i opravit, ale chtělo by to hodně zručného soustružníka a svařeče
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
fiat tipo 1.9 td
Fiat Tipo 1,9TDs
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6
Fiat Tipo 1,9TDs