Novy Pruziny
15 roků 1 měsíc zpět #1
od Octava
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Novy Pruziny vytvořil uživatel Octava
Ahoj,prasklo mi predni jedna pruzina tak se koupily i novy ramena kdyz uz se to delalo-obe predni pruziny monroe,mam problem takovej ze kdyz zatacim tak to pero jako by preskakuje a dela to takovy rany kdyz stim na miste tak to jakoby preskakuje a jso to celkem rany,kdyz jdu z rejdu do rejdu,a pohnu snim jako i rukou,co to muze byt?zadni srouby nam nezbyly svechno je dotazeny,hlava mi to nebere netusite nekdo co stim?Diky
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 1 měsíc zpět #2
od duro7
Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)
Odpověděl duro7 pro téma Re: Novy Pruziny
Cau nieco podobne robilo aj mne na mojej prvom Tipe a tiez som nevedel dojst na to co to je a pozeral mi to aj mechanik a nic nenasiel tak som to uz ani neriesil aj ked ma to stvalo.
Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)
15 roků 1 měsíc zpět #3
od simir
Fiat Tipo 1.6 DOHC (149C2046)
Odpověděl simir pro téma Re: Novy Pruziny
A jak na tom bylo při výměně horní uložení? Taková ta plastová miska
15 roků 1 měsíc zpět #4
od Octava
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Odpověděl Octava pro téma Re: Novy Pruziny
prace ze se tocila dobre,jeste jsem ji lehce maznul,aby se tocila jeste lip tak vazne netusim cim to je a sere mi to protoze to jsou celkem rany jak jakoby to pero preskoci a je to slyset venku i ve vnitr
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
15 roků 1 měsíc zpět #5
od simir
Odpověděl simir pro téma Re: Novy Pruziny
A měl jsi to rozebrané tu misku?Jestli jsou dobré kuličky a ta kovová výstelka. Protože nic jiného tam není. Předtím to mohlo fungovat protože tam byly staré unavené pružiny a teď ty nové na to víc tlačí. Tak jestli se to nezadrhává a pak to skočí a udělá ten zvuk. Nic jiného mě nenapadá...prace ze se tocila dobre,jeste jsem ji lehce maznul,aby se tocila jeste lip tak vazne netusim cim to je a štve mi to protoze to jsou celkem rany jak jakoby to pero preskoci a je to slyset venku i ve vnitr
15 roků 1 měsíc zpět #6
od Octava
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
to jsem nemel bohuzel nenapadlo me to,kdyz se to tocilo krasne volne v ruce tak me to nenapadlo rozebirat
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
- vilímek petr
15 roků 1 měsíc zpět #7
od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Novy Pruziny
Zdarec,já bych to viděl taky na to uložení tlumiče,nic jiného by to dělat nemělo.
15 roků 1 měsíc zpět #8
od Octava
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
tak uz se nejspis vi kde je problem,dneska sem to zkoumal a ty pery lezi tema prvnima 2 otackama na sobe(na misce) a prto to pored poklepava a zadrhava se kdyz otacim rejd,takze mi prodaly naky smejdy pruziny,kupoval jsem monroe,i cislo z krabice sedi ze je to na tipo,ale buhvi co bylo u vnitr,kupoval jsem to v kelly,tak bacha,zbytecna prace navic,Zjistil jsem to tak ze sem se podival na jiny Tipo 1,9TD a to melo jen jednu otacku na misce tlucime a hnedka slo nahoru ja mam snad 2,5 a pak teprv jde otacka nahoru takze asi tak
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Vygenerováno za 0.354 sekund