-
Fórum
-
Technické fórum
-
PODVOZEK
-
Ruční brzda
Ruční brzda
14 roků 1 měsíc zpět #1
od vasa
Zdarec chlapy,
po dlouhé době sem zase pořídil italskou káru, Tipo 1,4 Ie, r.v.94. Jenom to potřebuju protáhnout STK, k tomu mi chybí jen ruční brzda, nemáte někdo zkušenost s zadníma kotoučama s ABS? Na pravé straně mám jinačí systém než na levé, a lanko co tam je na pravé straně tak se mi zdá že je tak o cenťák kratší, takže to vypadává s toho krátkýho lanka od ručky jak je to našponovaný. Hlavně mi jde o to jestli je to tak z výroby nebo je to nějaká předělávka?
Díky
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
14 roků 1 měsíc zpět #2
od tommy
tak to máš ten samej problém,já to měl taky a vždy pravé kolo brzdilo a levé ještě ne,z víroby to nebude pač když jsem lanovod vyndal byla na konci jiná kulička než na druhé straně . Koupil jsem za 350 novej a je to ok a oba sou stejný i to stejně brzdí.
1.6ie 93"
14 roků 4 týdnů zpět #3
od vasa
jj, díky problém vyřešen,
bylo tam asi daný lanko z verze bez ABS, to je o cenťák kratší.
13 roků 2 měsíců zpět - 13 roků 2 měsíců zpět #4
od mio9
Ahoj Tipaři mám problém s ruční brzdou. Skoro vůbec mi nebrzdí. Obložení i desky OK a pod ruční brzdou jsem matici dotáhl ale pořád to nebrzdí. Je ještě nějaká možnost kde ty lanka přitáhnout? Jinak mám ABS r.v 1993 a vzadu kotoučové brzdy. Díky
Poslední změna: 13 roků 2 měsíců zpět uživatelem
mio9.
13 roků 2 měsíců zpět - 13 roků 2 měsíců zpět #5
od Danielo256
mio9 napsal: Ahoj Tipaři mám problém s ruční brzdou. Skoro vůbec mi nebrzdí. Obložení i desky OK a pod ruční brzdou jsem matici dotáhl ale pořád to nebrzdí. Je ještě nějaká možnost kde ty lanka přitáhnout? Jinak mám ABS r.v 1993 a vzadu kotoučové brzdy. Díky
to by zaujimalo aj mna, len mne to zasa velmi ale velmi slabo brzdi
Danielo256.
13 roků 2 měsíců zpět - 13 roků 2 měsíců zpět #6
od ivobr
tiež mi to brzdilo kadejako tak som dal nazad bubny a mám pokoj. brzdí to dobre aj ručná ide super
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
ivobr.
13 roků 2 měsíců zpět #7
od strouhalik
já mám na zadku bubny....a stejně mi to jen tak přibržďuje..
13 roků 1 měsíc zpět #8
od mio9
A nedají se přitáhnout ještě lanka tam kde končí jedno lanko ručky a dělí se na 2 lanka která vedou přímo k brzdám?
13 roků 1 měsíc zpět #9
od matespv
zhodit třmen rozhybat pořpipadě rozdělat a vyčistit, pokud mas lana zanovní a volně chodijou nemůže být nikde jinde problém
12 roků 4 měsíců zpět #10
od expertik
dá se to přitáhnout i jinde , před měsícem jsem to dělal , pod autem jak se ti děli jedno lanko od ručky na dvě tak oddělej ty dvě lanka z toho úchytu a s tím úchytem by melo jít točit jelikož je přidělaný na zavitu který by mel byt na tom jednom lanku co vede od ručky po auto , takže když ten úchyt více našroubuješ na to lanko tak by se ty dvě lanka když je tam dáš zpět více napnout
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
12 roků 3 měsíců zpět #11
od mio9
Při výměně lanovodů, měnily jste někdo i lanko co vede od ruční brzdy k tomu vahadlu kde se to rozdvojuje?
12 roků 3 měsíců zpět #12
od cembrit
měnil sem ho a není to nic složitýho akorád musís povolit celou ruční brzdu zespoda drží na dvou šroubech v autě to rozebereš od plastů a funguješ celá operace je tak na pul hodky akorád abys to mohl dělat sám tak si pořid dlouhý šrouby aby ti to nemusl nikdo držet zezhora blbe se tam s těma kratkejma trefuje
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
-
Fórum
-
Technické fórum
-
PODVOZEK
-
Ruční brzda
Vygenerováno za 0.467 sekund