Disky 14 (plechové) na Fiat Tipo - kde v Praze seh
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #1
od Jirka_
Disky 14 (plechové) na Fiat Tipo - kde v Praze seh vytvořil uživatel Jirka_
Zdravím, chtěl bych se zeptat kde bych v Praze (ideálně P4) mohl koupit čtyři plecháče na Fiat Tipo 1,6 r.v.1993 (ten novější). za rozumné paníze.
Pořád přemýšlím zda se mi to vyplatí, ale tím že jsou teď zimáky povinnné a za přezutí platím celkem dost tak bych si raději kopupil plecháče a přezouval sám. Nevím sice zda mi Fiátek neodejde do důchodu dřív než ty disky ale platit za přezouvámí se mi už nechce. Śkoda že jsme si je nekoupil dříve.
Nebráním se ani použitým diskům. Naoopak. Tedy jelti je bezpečné kupovat použité disky. To nevím.
Nevíte prosím někdo?
Pořád přemýšlím zda se mi to vyplatí, ale tím že jsou teď zimáky povinnné a za přezutí platím celkem dost tak bych si raději kopupil plecháče a přezouval sám. Nevím sice zda mi Fiátek neodejde do důchodu dřív než ty disky ale platit za přezouvámí se mi už nechce. Śkoda že jsme si je nekoupil dříve.
Nebráním se ani použitým diskům. Naoopak. Tedy jelti je bezpečné kupovat použité disky. To nevím.
Nevíte prosím někdo?
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem Charles.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
13 roků 1 měsíc zpět #2
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Disky 14 (plechové) na Fiat Tipo - kde v Praze seh
duplicitní téma jsem ti smazal...
disky se dají koupit klidně jeté, to není problém. Jednu sadu 14" tu mám a na 2ks jsou zimáky snad na 2 sezony.
disky se dají koupit klidně jeté, to není problém. Jednu sadu 14" tu mám a na 2ks jsou zimáky snad na 2 sezony.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #3
od Jirka_
Odpověděl Jirka_ pro téma Re: Disky 14 (plechové) na Fiat Tipo - kde v Praze seh
sorry nevšiml jsem si že to dávám pod špatnou rubriku a nenašel jsem kde to smazat
což o to zimáky mám celkem nepoužívané. Potřeboval bych jen ty plecháče. Škoda že nejsi z Prahy. Koupil bych je hned.
edit: tak jsem dneska koupil v Praze na vrakáči 4 plecháče za 1500,- vypadaj snad i líp než ty co mam na autě.
což o to zimáky mám celkem nepoužívané. Potřeboval bych jen ty plecháče. Škoda že nejsi z Prahy. Koupil bych je hned.
edit: tak jsem dneska koupil v Praze na vrakáči 4 plecháče za 1500,- vypadaj snad i líp než ty co mam na autě.
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem Jirka_.
Vygenerováno za 0.051 sekund