Zadní kotoučové brzdy

Více
13 roků 3 týdnů zpět #1 od frabant
Zadní kotoučové brzdy vytvořil uživatel frabant
Opotřebení mého brzdového válečku zadní kotoučové brzdy vlevo postupuje , musím sehnat pouřitelný - starší , ale po bazarech je problém - není to příliš známé , chtějí třmen vidět a já ho zase nemohu vyndat z jezdícího auta.
Sháním tedy informaci, na kterých dalších typech aut je toto provedení brzd , domnívám se že Tempra 1.8ie sw a Tipo nejsou jediné , možná je to i na typech Marea , Bravo a Brava a možná i jiných od jiných výrobců. Pokud o tom někdo něcí ví , prosím o informaci , nebo i nabídku ze zásob po rozebrání . Děkuji všem.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 3 týdnů zpět #2 od Mapeko
Odpověděl Mapeko pro téma Re: Zadní kotoučové brzdy
ja mám brzdy doma z tipa, chceš to aj kúpiť či máš poruchu

Více
13 roků 3 týdnů zpět #3 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Zadní kotoučové brzdy
Ja som minule opravoval zadne kotucove brzdy na mojom tipe :) bol zadrety valcek, vyriesila to opravna sada za 10Eur :)a musel som tiez odvrtavat odvzdusnovaci srob :D a takto podomacky sa da odpojit zadna brzda :D vid-obr:D ja som takto jazdil asi 2mesiace ( kym som zhanal suciastky) auto tak isto brzdilo podla mna :D (Na vlastnu zodpovednost :) )
Přílohy:

Více
13 roků 2 týdnů zpět #4 od frabant
Odpověděl frabant pro téma Re: Zadní kotoučové brzdy
Díky za nabídku , momentálně jsem ve stavu čekání na zprávu od bazáru - slibují , že by to měly mít , ale hledají kde . Šlo by také třmen vyndat a udělat nový váleček , samotná opravná sada už nestačí , ale to znamená odstavit auto na cca 14 dní a to se mi momentálně nehodí . Na krátkou dobu to opraví prostříknutí a rozhýbání . Za cca měsíc už budu mít volnější režim , do té doby ještě počkám na bazar abych nedělal zmatek , pak se případně ozvu . Podařilo se mi zjistit , že tyto brzby jsou ještě na Lancia Delta od 1993 a na Alfa Romeo od 1994 - asi také jen u silnějších motorů .

Vygenerováno za 0.061 sekund