Jak velký kola se na Tipko vejdou?
11 roků 9 měsíců zpět #1
od Vajcusek
Jak velký kola se na Tipko vejdou? vytvořil uživatel Vajcusek
Zdravim vás, jak velky kola s pneu se na tipo bez problemu vejdou?....daji se tam nacpat i R16?...A jaké pneu na nich musi byt aby se vešly?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
11 roků 9 měsíců zpět - 11 roků 9 měsíců zpět #2
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
Poslední změna: 11 roků 9 měsíců zpět uživatelem jumbo.
11 roků 9 měsíců zpět - 11 roků 9 měsíců zpět #3
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
Dají se tam narvat i 17ky, ale rovnou ti říkám, že to auto na to není dělané a je to znát. Už na 16kách to umí pěkně pozlobit (například ve vyjetých kolejích - vlastní zkušenost). Ideální jsou 15ky, je mě jasné, že to nevypadá tak COOL, jak by jsi si asi představoval, ale hold je to starší auto...
Na OOOO jsem měl 17ky, tam to naopak byly jedny z menších kol a teď řeším něco podobného na Kappě, tam jsem kvůli výkonu nahodil nakonec taky 17ky a jako dobrý no, ale to je podvozkově úplně jiný auto...
Na OOOO jsem měl 17ky, tam to naopak byly jedny z menších kol a teď řeším něco podobného na Kappě, tam jsem kvůli výkonu nahodil nakonec taky 17ky a jako dobrý no, ale to je podvozkově úplně jiný auto...
Poslední změna: 11 roků 9 měsíců zpět uživatelem F@ster.
11 roků 9 měsíců zpět #4
od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
Mě šlo spíš o to že jsem na netu nasel pěkný 16tky...ale nakonec zkusim jit asi do 15tek....a to klasickejch Ačkovejch Borbetů
11 roků 9 měsíců zpět #5
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
nacpeš tam i 17ky, já je tam měl...ale pak bohužel jedeš hodně na tvrdo.
16ky úplně v pohodě, pneu 205/45 a jde to
16ky úplně v pohodě, pneu 205/45 a jde to
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
11 roků 9 měsíců zpět #6
od Honza
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Odpověděl Honza pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
nemá cenu tam dávat víc jak to co bylo v originále na sedici..tj 195/50/15 a ráfek 7-7,5x15 a maximálně trochu lepší ET kolem 25-30
s většíma kolama potřebuješ gumu kteár obvodově odpovídá tý 195tce, protže pak nastává problém k tlumiči, při rejdování v podběhu, při propružení v zadu atd.. prostě bez řeznickejch zásahů do skeletu tam nic víc nedáš a stejně to tipo má výkroje tak akorát přesně na ty 15"
já osobně preferuju 195/45/14 na kolech 6" na 14 a ET 10 vpředu, ET 0 v zadu... při celkovým snížení 7cm je z auta lepší dojem jak na mega kolech.. jediný co mě trochu mrzí je velikost brzd co s emi do kol vejde, ale mam v plánu přestavbu na 4 písty se silnějšíma kotoučema...
s většíma kolama potřebuješ gumu kteár obvodově odpovídá tý 195tce, protže pak nastává problém k tlumiči, při rejdování v podběhu, při propružení v zadu atd.. prostě bez řeznickejch zásahů do skeletu tam nic víc nedáš a stejně to tipo má výkroje tak akorát přesně na ty 15"
já osobně preferuju 195/45/14 na kolech 6" na 14 a ET 10 vpředu, ET 0 v zadu... při celkovým snížení 7cm je z auta lepší dojem jak na mega kolech.. jediný co mě trochu mrzí je velikost brzd co s emi do kol vejde, ale mam v plánu přestavbu na 4 písty se silnějšíma kotoučema...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
11 roků 9 měsíců zpět #7
od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Jak velký kola se na Tipko vejdou?
No momentálně mám rozjednaný Ačkový Borbety s pneu 195/50/15...
Vygenerováno za 0.066 sekund