velikost kol

Více
18 roků 7 měsíců zpět #1 od Karlos
velikost kol vytvořil uživatel Karlos
Mam prosbu, dá se někde sehnat tabulka na velikost kol, která jsou povolená na Tipo. Nerad by jsem přišel o OTP. Hlavně od 1.7. budou zelený mužíci řádit co vymysleli ten "perfektní" silniční zákon. Díky Karlos

Fiat Tipo 1,6DOHC,DGT, 66kw, r.v.1989, najeto 178 000 km, bez vetsich problemu

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #2 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: velikost kol

Mam prosbu, dá se někde sehnat tabulka na velikost kol, která jsou povolená na Tipo. Nerad by jsem přišel o OTP. Hlavně od 1.7. budou zelený mužíci řádit co vymysleli ten "perfektní" silniční zákon. Díky Karlos

Se podivej do sveho velkeho TP, tam to mas jasne napsano co ten Tvuj vehicle muze mit obuto.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #3 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Re: velikost kol
Ve velkém TP mám udané 165/70 R14. Ale chci to posadit na hliníkáče 15". Mám možnost je koupit od kamaráda z Alfy Romeo 155. Rozteč je shodná 4x98 mm. Obul by jsem je na gumy 195/50 R15. A právě proto by jsem chtěl vědět co na to "benga" a na technické. Máte s tím někdo zkušenosti. Karlos

Více
18 roků 7 měsíců zpět #4 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: velikost kol
Já to mám udělané tak, že na technickou jezdím přes zimu, kdy mám zimní kola legálních rozměrů, a v létě mám nepředepsaná litá kola. Stejně bych na těch našich zimních cestách ta litá kola zničil - letos jsem zrušil ráfek otcovi na Mondeu a dokonce i na Avii :roll:

Policajti na cestě budou v klidu, protože v "malém techničáku" stejně rozměry kol nemáš. Právě na tom Mondeu je ve velkém techničáku napsané "kola ocelová nebo litá" a v malém techničáku není nic.

Více
18 roků 7 měsíců zpět #5 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: velikost kol

Já to mám udělané tak, že na technickou jezdím přes zimu, kdy mám zimní kola legálních rozměrů, a v létě mám nepředepsaná litá kola. Stejně bych na těch našich zimních cestách ta litá kola zničil - letos jsem zrušil ráfek otcovi na Mondeu a dokonce i na Avii :roll:

Policajti na cestě budou v klidu, protože v "malém techničáku" stejně rozměry kol nemáš. Právě na tom Mondeu je ve velkém techničáku napsané "kola ocelová nebo litá" a v malém techničáku není nic.

Hodne zalezi na koho narazis, prave o to nekdy jde.
Osobne si myslim, ze ty 15" kola poznas, ze na to auto nepatri!

Více
18 roků 7 měsíců zpět #6 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: velikost kol
15ky patří jen na 2.0 16V a to v úzkém provedení 6x15 standardní 15ky jsou většinou 7x15 (mám je taky...) Na silnici jsem s tím problém neměl a na technické ještě nebyly, čeká mě za dva měsíce, tak uvidíme, v úterý jedu za mechanikem aby zkouknul nápravy po zimě a taky se s ním hned domluvím na technické, jestli to bude vadit, tak tam hodím zimáky ( na nich mám sice profil 70 místo 65 ale už to jednou prošlo...) Horší co řekně na prahové nástavce... Asi budu kdyžtak hledat alternativy...
No co nedávno byla v Blesku reportáž o borcovi co předělal trabanta na porsche a taky to měl na značkách a pochybyju, že měl všechno homologované...
Jo a v TP mám taky jen 14"

Více
18 roků 7 měsíců zpět #7 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: velikost kol
Ja mám 1,9TDsX a vo veľkom TP mám gumy - 195/50VR15 82v a disky 7Jx15 8)

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 7 měsíců zpět #8 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: velikost kol

Ve velkém TP mám udané 165/70 R14. Ale chci to posadit na hliníkáče 15". Mám možnost je koupit od kamaráda z Alfy Romeo 155. Rozteč je shodná 4x98 mm. Obul by jsem je na gumy 195/50 R15. A právě proto by jsem chtěl vědět co na to "benga" a na technické. Máte s tím někdo zkušenosti. Karlos

Zdar, mám Tipo 1.6 DOHC a ve velkym techničáku mám kromě 14" napsaný i 15" s gumou 195/50 (nebo 55) nepamatuju si přesně, ale je to tam na 100%

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 7 měsíců zpět #9 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: velikost kol

Zdar, jen sem si všim týhle hlášky: kola ocelová nebo litá, já mám v TP napsaný jen ocelová, myslíš, že bude velkej problém, když na technickou přijedu s liťákama? Auto sem totiž koupil už s nima a jiný kola na to nemám...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 7 měsíců zpět #10 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: velikost kol
proboha do toho TP napíše policajt nebo úřednice co jí nadiktujete nebo co zrovna ví pokud je to kokot co viděl kola leda na trakaři tak ani neví, že jsou nějaký liťáky důležitý je rozměr, někdo nemá a někdo má... Já mám bohužel šežík na 3 - bez, a do fiatu kvůli tomu asi nepoletím aby mi řekli, že mám zaplatit 1500 a napsali nějaký rozměr...

Více
18 roků 7 měsíců zpět #11 od SKV
Odpověděl SKV pro téma Re: velikost kol
Už jsem to tu někde psal - v původním TP z dovozu jsou rozměry: od 145R13, 155R13, 165/70R13, 165/65R14, 175/65R14, 185/60R14 - ty tam mám já, až 195/50R15.

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
18 roků 7 měsíců zpět #12 od stanik
Odpověděl stanik pro téma Re: velikost kol
taky mam vtechničaku napsane jak 14 tak 15. Konkretně
185/60R14
195/50VR15

stanik

Více
18 roků 7 měsíců zpět #13 od Karlos
Odpověděl Karlos pro téma Re: velikost kol
Tak já mám v techničáku napsaný jenom rozměr 165/65 R14 78T. Tak jak to mám ojebat na STK, když to chci posadit na ty 15" ale v českým techničáku je nemám napsaný. Mám tvrdit, že na Tipa jsou povolený? :rally:

Více
18 roků 7 měsíců zpět #14 od dirtbiker3
Odpověděl dirtbiker3 pro téma ..
panove mam 215/40 R16 posilam prave novy fotky tak bud u me v profilu nebo nekde tady budou:o) :twisted:

Vygenerováno za 0.470 sekund