velikost kol
Fiat Tipo 1,6DOHC,DGT, 66kw, r.v.1989, najeto 178 000 km, bez vetsich problemu
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Se podivej do sveho velkeho TP, tam to mas jasne napsano co ten Tvuj vehicle muze mit obuto.Mam prosbu, dá se někde sehnat tabulka na velikost kol, která jsou povolená na Tipo. Nerad by jsem přišel o OTP. Hlavně od 1.7. budou zelený mužíci řádit co vymysleli ten "perfektní" silniční zákon. Díky Karlos
Policajti na cestě budou v klidu, protože v "malém techničáku" stejně rozměry kol nemáš. Právě na tom Mondeu je ve velkém techničáku napsané "kola ocelová nebo litá" a v malém techničáku není nic.
Hodne zalezi na koho narazis, prave o to nekdy jde.Já to mám udělané tak, že na technickou jezdím přes zimu, kdy mám zimní kola legálních rozměrů, a v létě mám nepředepsaná litá kola. Stejně bych na těch našich zimních cestách ta litá kola zničil - letos jsem zrušil ráfek otcovi na Mondeu a dokonce i na Avii
Policajti na cestě budou v klidu, protože v "malém techničáku" stejně rozměry kol nemáš. Právě na tom Mondeu je ve velkém techničáku napsané "kola ocelová nebo litá" a v malém techničáku není nic.
Osobne si myslim, ze ty 15" kola poznas, ze na to auto nepatri!
No co nedávno byla v Blesku reportáž o borcovi co předělal trabanta na porsche a taky to měl na značkách a pochybyju, že měl všechno homologované...
Jo a v TP mám taky jen 14"
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
Ve velkém TP mám udané 165/70 R14. Ale chci to posadit na hliníkáče 15". Mám možnost je koupit od kamaráda z Alfy Romeo 155. Rozteč je shodná 4x98 mm. Obul by jsem je na gumy 195/50 R15. A právě proto by jsem chtěl vědět co na to "benga" a na technické. Máte s tím někdo zkušenosti. Karlos
Zdar, mám Tipo 1.6 DOHC a ve velkym techničáku mám kromě 14" napsaný i 15" s gumou 195/50 (nebo 55) nepamatuju si přesně, ale je to tam na 100%
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Já to mám udělané tak, že na technickou jezdím přes zimu, kdy mám zimní kola legálních rozměrů, a v létě mám nepředepsaná litá kola. Stejně bych na těch našich zimních cestách ta litá kola zničil - letos jsem zrušil ráfek otcovi na Mondeu a dokonce i na Avii
Zdar, jen sem si všim týhle hlášky: kola ocelová nebo litá, já mám v TP napsaný jen ocelová, myslíš, že bude velkej problém, když na technickou přijedu s liťákama? Auto sem totiž koupil už s nima a jiný kola na to nemám...
Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km
185/60R14
195/50VR15
stanik