Je možný že díky kloubu lítá volant?

Více
10 roků 7 měsíců zpět #1 od Vajcusek
Zdarec lidi...tak něják včera mě začal při zatáčení doprava lítat volant...tak jsem nejdriv myslel že je to kolem...tak jsem to dnes povyměňoval na předku za zimáky....a nejdriv to dělalo a pak ne...tak jsem tam dal zpatky letňáky a už to taky nelítá ale...koukal jsem že manžeta na poloose to ma za sebou a pak podle zvuku je jasné že i kloub...je možný že může za to řízení?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 7 měsíců zpět #2 od cembrit
Myslim si, že to možný je. když si vezmeš , že při zatáčení ten kloub ohejbáš, tak svůj podíl na tom podle mě mít musí. Otázka co ti to dělá

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Více
10 roků 7 měsíců zpět #3 od Vajcusek
Jojo byl to kloub...vydržel 2 dny a pak se rozpad....:D

Více
10 roků 6 měsíců zpět #4 od jamk1
Pozerám, že už je neskoro. Práve som Ti chcel napísať, že bacha, lebo to je stav tesne pred rozsypaním kĺbu. Aj mne to tak pri zatáčaní robilo, ale jazdil som až jedného pekného večera - vlastne noci, bolo to v zime, vonku -15°C, zatočím si na diaľnicu a v tom krach... otáčky vyleteli do takmer maximálnych a už som došiel iba nejakých 100m zotrvačnosťou a stál som. Bola to dlhá a strašne studená noc. Auto odstavené za krajnicou a ja som v 20cm snehu šlapal v polobotkách do najbližšej dediny asi 7km. Do smiechu mi teda nebolo. :(

Vygenerováno za 0.291 sekund