Šrouby na kola

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1 od amores perros
Šrouby na kola vytvořil uživatel amores perros
zdravim, koupil sem si kola na tipko a mam kratke sruoby:( ma nekdo predstavu za kolik koupim nove? Potrebuji zhruba o 10mm delsi.. Nebo pokud by se nekomu doma valelo 16 takovych kousku.. D.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #2 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Šrouby na kola
Já jsem kupoval pouze bezpečnostní, sada přišla na 500 ke každým novým kolům je kompletní sada šroubů, to asi nemáš nová kola, nebo od nějakého vykuka...

Více
18 roků 6 měsíců zpět #3 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Šrouby na kola

zdravim, koupil sem si kola na tipko a mam kratke sruoby:( ma nekdo predstavu za kolik koupim nove? Potrebuji zhruba o 10mm delsi.. Nebo pokud by se nekomu doma valelo 16 takovych kousku.. D.

mam doma 32 kratkejch sroubu na plechace kdyby nekdo chtel:) jinak dlouhy srouby sem koupil origo ve fiatu za 30kc/ks a spokojenost

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 6 měsíců zpět #4 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Šrouby na kola

Já jsem kupoval pouze bezpečnostní, sada přišla na 500 ke každým novým kolům je kompletní sada šroubů, to asi nemáš nová kola, nebo od nějakého vykuka...

Ono by ty nové šrouby dodávané spolu s koly nemusely pasovat. Nechával jsem si prodloužené šrouby z mého předchozího auta a nepasovalo tam stoupání závitu.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #5 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Šrouby na kola
já jsem koupil za 45kč kus a baba říkala že to jsou šroluby na octávku 8O

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 6 měsíců zpět #6 od michal_tipar
já jsem při kupování specifikoval, že chci kola na Tipo (rozřeč a průměr středícího kroužku) a k tomu už asi jsou správné šrouby, šrouby jsem musel podrobně specifikovat až když jsem chtěl ty bezpečnostní.
Vida, třeba to není u každého výrobce úplně automatické... Autec dodal správná kola i šrouby ikdyž to trvalo snad přes měsíc, museli je vyrobit, už to vypadalo, že snad ani nebudou, ale dopadlo to!!!!!

Více
18 roků 6 měsíců zpět #7 od michal_tipar
Jo ještě jedna maličkost, nejhoší je, že musím vozit i ty krátký na rezervu, protože těma od elektronů nejde přidělat. Jsou na ni moc dlouhé a zezadu chytají o náboj :x

Více
18 roků 6 měsíců zpět #8 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Šrouby na kola

Jo ještě jedna maličkost, nejhoší je, že musím vozit i ty krátký na rezervu, protože těma od elektronů nejde přidělat. Jsou na ni moc dlouhé a zezadu chytají o náboj :x

To je dost dobrá připomínka taky vozím 4 kusy :idea:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 6 měsíců zpět #9 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Šrouby na kola

Ježíšku vždyť ty máš pravdu, jsem to kus vola - vidíš to...

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 0.406 sekund