Brzdy :)

Více
18 roků 6 měsíců zpět #1 od MOTOKUBA
Brzdy :) vytvořil uživatel MOTOKUBA
Tak vám ti dneska jedu pohodička 90km/h a pak mi nejaká ženská skžížila cestu nebot tam bylo z užení a tak jsem pohotove šlápl na brzdy a ono nic 8O 8O 8O pedál na podleze a nic 8O 8O auto si jelo smele dál :lol: tak jsem samozřejme porazil par panačku co ukazuji konec cesty :lol: a zpomalil jsem zapomoci ruční brzdy :) pak jsem tu hodnou panní dojel ukazal na ni prostředníček a jel dál :) a doma na nájezdech jsem zjistiil že mi teče trubička která jde od praveho zadniho kola :).

no ale jako už nebyl čas tak jsem jel do práce na ručku a v práci jsem obvolal co šlo (MARTAS) a zjistil délku a koupil mi ji otec a zitra ji vymením 8)

ale jako je to supr pocit šlapnout na pedal a ono ni :? :lol:

FIAT MAREA 1,8 16V HLX Když bůh tvořil auto tak první jeho slova byla MAREA....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #2 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Brzdy :)
jo jo už jsem šlyšel mě se to stalo tady u baumaxu ale mě prdla totálně musel jsem vyměnit všehny na předku a ted se chystám na zadek ale jen na zadek stojí hadičky 800,- a to je bez trubiček :cry: předek mě přišel na 2500,- ale ten pocit je fakt hnus!!! Hlavně když si na křižovatce

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 6 měsíců zpět #3 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Brzdy :)
tak tenhle pocit znám..taky z Tipa. nepřeju to nikomu..

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 6 měsíců zpět #4 od Tkevlar
Odpověděl Tkevlar pro téma Re: Brzdy :)
Tak tento pocit jsem ještě nezažil a doufam ze nezaziju. Jen na ledu to jelo někam dal, ale brzdilo.

Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D

Více
18 roků 6 měsíců zpět #5 od jirkaR
jak ti prdne jedna chce to vyměnit všechno jinak na to auto není spolech a vůbec kdo má tipo a nemá vyměněný trubky .........

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #6 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Brzdy :)

jak ti prdne jedna chce to vyměnit všechno jinak na to auto není spolech a vůbec kdo má tipo a nemá vyměněný trubky .........

:D

prto sme minulej rok delal repasi trmenu, pak pri odvzdusnovani prdla jedna trubka, dojelo se stim na vymenu, a ted sem udelal kotouce a desky.. jediny co zbejva je brzdovej valec....

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 6 měsíců zpět #7 od jirkaR
aha a to jsem vůbec nevěděl s tím brzovým válcem na kolik příjde? A co tam může odejít? Tomuhle vůbec nerozumím,možná to prosakuje....

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #8 od Honza

aha a to jsem vůbec nevěděl s tím brzovým válcem na kolik příjde? A co tam může odejít? Tomuhle vůbec nerozumím,možná to prosakuje....

na kolik to přijde to ještě nevím (dá se to bud krásně zrepasovat, nebo nasadit nový, ale trochu dražšší..), můžou tam odejít těsnící gumičky, takže to brzdí až buchví kde a s malym účinkem, nebo se jednoho den stane že brzdíš a prošlápneš pedál jako prd...

stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 6 měsíců zpět #9 od jirkaR
tak dík tak zase mám na co šetřit ale na brzdách neušetřím ale trubky hořej víc :idea:

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #10 od Criton

tak dík tak zase mám na co šetřit ale na brzdách neušetřím ale trubky hořej víc :idea:

zdar, nemoh sem si nevšimnou vašeho dialogu, pokud by si měl zájem o brzdovej válec, tak teď rozebírám Tipo a je na něm červstvě zrepasovanej.. na ceně bysme se určitě dohodli...
(Tipo je od MARŤASE)

Více
18 roků 6 měsíců zpět #11 od jirkaR
ty jsi koupil tipo od Martase a že se nepochlubil a kolik by si za něj třeba chtěl? A co má ještě zajímavýho? Ale já mám 2.0 a ten válec bude asi jinej

Fiat Tipo

Více
18 roků 6 měsíců zpět #12 od Criton

ty jsi koupil tipo od Martase a že se nepochlubil a kolik by si za něj třeba chtěl? A co má ještě zajímavýho? Ale já mám 2.0 a ten válec bude asi jinej

koupil sem od něj šedý, ne to hezký stříbrný... byla to 1.9 TD. Opravdu netušim, jestli je v tom válci nějakej rozdíl, ale předpokládám, že ne.... Cenu si zkus nadhodit sám, popravdě nevim, kolik si za to mám říct, hlavně mě moc neoškubej.... ;)

Jinak dál mám všechny dvěře (dokonce dvakrát), haupnu, nárazníky, blatníky (zadní sou skoro nový), pojistkovou skříň, zadní světla, sedačky, skla a hodně plastů zevnitř... Nevíš třeba o někom, kdo by o něco měl zájem? Se všim bych to udělal tak, ať si ten dotyčnej zkusí navrhnout cenu

Více
18 roků 6 měsíců zpět #13 od Honza
hele mam ve svym 2l válec z 1.4 a chodí to, že ani neni poznat rozdíl..

stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 6 měsíců zpět #14 od MOTOKUBA
Odpověděl MOTOKUBA pro téma Re: Brzdy :)
tak jsem dnes kapituloval po 3 hodinovem ležení pod autem a po zhanobení všech italu jsem vzdal boj s vymenení brzdove trubicky :( tak jedu s autem se stredu do servisu :)

Díky martásku delka jeden metr je akorát (asi)

FIAT MAREA 1,8 16V HLX Když bůh tvořil auto tak první jeho slova byla MAREA....

Více
18 roků 6 měsíců zpět #15 od SKV
Odpověděl SKV pro téma Re: Brzdy :)
Měnil jsem manžety a O kroužky na brzdových válečcích přední nápravy. Při odvzdušňování mi praskla taky trubička. Problém je v tom, že závity na trubičkách mají různá stoupání, proto je lepší délku trubky změřit, vyšroubovat závit z místa brzdového válečku a zajít to s tímto vzorkem koupit!

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Vygenerováno za 2.291 sekund