Důležitý !!! - šrouby ke kolum, potřebuju konkrétní radu !!!

Více
18 roků 11 měsíců zpět #1 od F@ster
Hele lidi mam dilema :D teď sem sundal jeden šroub z kola abych ho poměřil ...
Zjistil sem že je dlouhej i s hlavou 43mm a závit je dlouhej cirka 1,4cm :-) hlavu má kuželovou ( jako na litý kola) a když sem ho zkusil dát do toho litýho kola tak z něj čouhá víc než celej závit :) jelikož se v tom nevyznám zajímá mě jestli na to ty liťáky můžu dát ??? protože tim teď byli přidělaný plecháče 5,00j a tohle sou litý 6,00j ... Ale přitom kouká celej závit a eště asi 2mm z toho litýho kola... PLS Poraďte

PS kdyby mi maxel nezamknul obě původní témata nedělal bych nový ale ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
Více
18 roků 11 měsíců zpět #3 od BlackJack
btw: Myslim, že šroub si nezasloží takovou kvalitu na te fotce..myslim tim rozliseni.. :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 11 měsíců zpět #4 od F@ster
Hmm tak ty šrouby budu muset koupit :-/ protože je tam skoro každej jinej a 90 procent je krátkejch a to o dost :-/

Více
18 roků 11 měsíců zpět #5 od konty
Ahoj F@ster
ako som si na tej fotke vsimol tak skrutky mas z povodnich plechacov a tie maju ine sedlo ty potrebujes skrutky na elektrony sus mi povedat aku mas znacku a poviem ti ake skrutky tam maju byt ci kuzel alebo polgula.

1,6 DGT cat.i.e DOHC 66kw

Více
18 roků 11 měsíců zpět #6 od F@ster

Více
18 roků 11 měsíců zpět #7 od F@ster
že prej by to měly bejt asi www.tuningshop.cz/Kolovy-sroub-M12x1-25x40_g28658.html ale toudýlkou si nejsem jistej, když to tak vemu tak už s i nejsem jistej vůůbec ničim :D

Více
18 roků 11 měsíců zpět #8 od michal_tipar
pokud jsou ty kola na Fiata tak dosedací plocha je kuželová a délka je určitě větší ale nevím o kolik můžu to doma změřit mám tam 4 ks rezervní protože jsem je vyměnil za bezpečáky (mj asi před týdnem jsem potkal auto ve městě na šplakách, takže to pětikilo za bezpečáky jsem si pochválil :- ) Ty co jsi fotil určitě nemůžeš dát do elektronů, protože pecháče mají "hloubku" tak 3mm a elektrony tak 10mm

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
18 roků 11 měsíců zpět #9 od F@ster
MICHALE BYL BYCH TI neskonale zavázanej kdyby si mi to mohl změřit, už jsem z toho na palici :-/

Více
18 roků 11 měsíců zpět #10 od MOTOKUBA
taky jsem si koupil kola moc pekný ale asi si je zrenovuji :)

FIAT MAREA 1,8 16V HLX Když bůh tvořil auto tak první jeho slova byla MAREA....

Více
18 roků 11 měsíců zpět #11 od michal_tipar
takže jsme se včera s F@sterem doměřili a dostudovali k následujícímu rozměru M12x1,25 délka závitu 28mm (měřeno od sedla na konec závitu) a dosedací plocha je kuželová 60°
Třeba to pomůže i někomu dalšímu... :idea:

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Vygenerováno za 0.067 sekund