Důležitý !!! - šrouby ke kolum, potřebuju konkrétní radu !!!

Více
19 roků 6 měsíců zpět #1 od F@ster
Hele lidi mam dilema :D teď sem sundal jeden šroub z kola abych ho poměřil ...
Zjistil sem že je dlouhej i s hlavou 43mm a závit je dlouhej cirka 1,4cm :-) hlavu má kuželovou ( jako na litý kola) a když sem ho zkusil dát do toho litýho kola tak z něj čouhá víc než celej závit :) jelikož se v tom nevyznám zajímá mě jestli na to ty liťáky můžu dát ??? protože tim teď byli přidělaný plecháče 5,00j a tohle sou litý 6,00j ... Ale přitom kouká celej závit a eště asi 2mm z toho litýho kola... PLS Poraďte

PS kdyby mi maxel nezamknul obě původní témata nedělal bych nový ale ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
Více
19 roků 6 měsíců zpět #3 od BlackJack
btw: Myslim, že šroub si nezasloží takovou kvalitu na te fotce..myslim tim rozliseni.. :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
19 roků 6 měsíců zpět #4 od F@ster
Hmm tak ty šrouby budu muset koupit :-/ protože je tam skoro každej jinej a 90 procent je krátkejch a to o dost :-/

Více
19 roků 6 měsíců zpět #5 od konty
Ahoj F@ster
ako som si na tej fotke vsimol tak skrutky mas z povodnich plechacov a tie maju ine sedlo ty potrebujes skrutky na elektrony sus mi povedat aku mas znacku a poviem ti ake skrutky tam maju byt ci kuzel alebo polgula.

1,6 DGT cat.i.e DOHC 66kw

Více
19 roků 6 měsíců zpět #6 od F@ster

Více
19 roků 6 měsíců zpět #7 od F@ster
že prej by to měly bejt asi www.tuningshop.cz/Kolovy-sroub-M12x1-25x40_g28658.html ale toudýlkou si nejsem jistej, když to tak vemu tak už s i nejsem jistej vůůbec ničim :D

Více
19 roků 6 měsíců zpět #8 od michal_tipar
pokud jsou ty kola na Fiata tak dosedací plocha je kuželová a délka je určitě větší ale nevím o kolik můžu to doma změřit mám tam 4 ks rezervní protože jsem je vyměnil za bezpečáky (mj asi před týdnem jsem potkal auto ve městě na šplakách, takže to pětikilo za bezpečáky jsem si pochválil :- ) Ty co jsi fotil určitě nemůžeš dát do elektronů, protože pecháče mají "hloubku" tak 3mm a elektrony tak 10mm

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Více
19 roků 6 měsíců zpět #9 od F@ster
MICHALE BYL BYCH TI neskonale zavázanej kdyby si mi to mohl změřit, už jsem z toho na palici :-/

Více
19 roků 6 měsíců zpět #10 od MOTOKUBA
taky jsem si koupil kola moc pekný ale asi si je zrenovuji :)

FIAT MAREA 1,8 16V HLX Když bůh tvořil auto tak první jeho slova byla MAREA....

Více
19 roků 6 měsíců zpět #11 od michal_tipar
takže jsme se včera s F@sterem doměřili a dostudovali k následujícímu rozměru M12x1,25 délka závitu 28mm (měřeno od sedla na konec závitu) a dosedací plocha je kuželová 60°
Třeba to pomůže i někomu dalšímu... :idea:

Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!

Vygenerováno za 0.064 sekund