volný brzdič

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1 od komasix
volný brzdič vytvořil uživatel komasix
Tak sem dnes zjistil že cvakání od kol nejsou čepy, ramena ani jiná vymoženost ale že je to volnej brzdovej třmen (jak sem se dočetl = brzdič) a to rovnou na obou stranách (ve předu). Udajně je to vyžvejkaný v ňákejch čepech. Nemáte s tím někdo zkušenost? musí se vyměnit celej třmen?co to stojí?

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #2 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: volný brzdič
V nosici brzdica su dva otvory a na brzdic sa srobuju dve "tycky", ktore sa v otvoroch pohybuju a tym sa pri brzdeni brzdic centruje. Dobra sprava je, ze tam tie tycky pasuju z favorita. Jedna strana aj s prachovkou 150,- Spatna sprava je, ze ked to mas aj vzadu tak jedna strana stoji 600,-

Tiez som mam tie otvory vyzvatlane, dal som tycky z favorita a zatial je to v poho. Dokonca v tej sade bolo aj mazadlo. :)

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 5 měsíců zpět #3 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: volný brzdič
To může bejt taky něco jinýho. Cvaká mi tam destička.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #4 od komasix
Odpověděl komasix pro téma Re: volný brzdič
Tak dneska mi opravář řekl že to neni nic hroznýho ,že bud stačí vymněnit ty tyčky (favorit) , nebo počkat až dojedu destičky (sou už za zenitem) že když se daj nový že se to zlepší, ale jinak že on by se na to vy*ral. A to sem chtěl slyšet že to neni životu nebezpečno, protože výdajů je ještě dost a čeká mne za měsíc technická a musim sprovoznit ručku..............................a.t.d.....takže děkuji

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Více
18 roků 4 měsíců zpět #5 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: volný brzdič
Já jsem tenkrát ty destičky jenom proházel a byl klid půl roku. Teď to cvaká zase.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 1.997 sekund