Zpátečka chrastí

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od komasix
Zpátečka chrastí vytvořil uživatel komasix
čus prosím o radu. Při zpátečce mi to hrozně chrastí někde ve předu na straně. Je to zvuk jak když je někde totálně vysypaný ložisko. Někde na fóru už se to řešilo ale k ničemu sem se nedobral. děkuji

Fiat Tempra SW 1,9TD 1995

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma CHrasti?
Co to je chrasti? Piska to alebo to skrka ako synchrony...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od komasix
Odpověděl komasix pro téma Re: Zpátečka chrastí
jako mlýnský kameny :)

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #4 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ako mlynske kamene?

jako mlýnský kameny :)

Tak to je problem ako chrastia mlynske kamene mne ide o to ze ci to robi ako pri zaradovani rychlosti ze tam nechce ist ze tam skrkaju synchrony alebo ze v pohode ide zaradit ale pri jazde chrasti? Tak ako?

Více
18 roků 4 měsíců zpět #5 od komasix
nee je to jinej zvuk navíc je dost jedno jestli mam vyřazeno nebo zařazenou zpátečku prostě při couvání - když lehce přibrzdim tak to přestane.Myslim že to dělá i při nízkejch otáčkách když je podtočenej motor ale u nafty ježko říct. Mam dost volný brzdiče který za jízdy cvakají - je to možný že by to bylo ono? v diskuzi tady jsem něco takovýho zaslech v souvislosti s homo kloubem, nebylo zřejmý jestli to s tim přímo souvisí, ale když sem se ptal na upřesnění tak už nikdo neodpověděl. děkuji za reakce

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #6 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Klby

nee je to jinej zvuk navíc je dost jedno jestli mam vyřazeno nebo zařazenou zpátečku prostě při couvání - když lehce přibrzdim tak to přestane.Myslim že to dělá i při nízkejch otáčkách když je podtočenej motor ale u nafty ježko říct. Mam dost volný brzdiče který za jízdy cvakají - je to možný že by to bylo ono? v diskuzi tady jsem něco takovýho zaslech v souvislosti s homo kloubem, nebylo zřejmý jestli to s tim přímo souvisí, ale když sem se ptal na upřesnění tak už nikdo neodpověděl. děkuji za reakce

Homo... klb zvacsa puka a robi to pri maximalne vytocenych kolesach... Ale tie brzdice u nas ako ich nazyvame prasiatka cize ak sa rozumieme to co je na kotucoch a v com su ulozene platnicky teda prasiatka... Alebo ak mas vzadu pakne tak pakne.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #7 od komasix
Brzdiče jako třmeny brzdové co drží destičky - jsou volný v těch dvou čepech a chrastí na nerovnostech. řešil sem to tady asi o dvě témata níž. Promiń moc tomu nerozumim ale ty brzdiče sem aspoň viděl na vlastní oči. Teď sem zjistil že něco s těch zvuků (při nízkejch otáčkách) je vejfuk kterej si zaklepe o nárazník, ale ta zpátečka je pořád stejná.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #8 od premek_k
Odpověděl premek_k pro téma Re: Zpátečka chrastí
Jestli můžu můj názor, tak bych řekl, že je to ten homo kloub. Na favoritu mi načatý homo kloub dělal to, že zachrastil při každém přeřazení rychlosti (samozřejmě za jízdy). Ptal jsem se spousty mechaniků, co je to za zvuk, dle všech to vypadalo na převodovku. Nikdo nevěděl a přišlo se na to, až se ten kloub vysypal....

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Homok.

Jestli můžu můj názor, tak bych řekl, že je to ten homo kloub. Na favoritu mi načatý homo kloub dělal to, že zachrastil při každém přeřazení rychlosti (samozřejmě za jízdy). Ptal jsem se spousty mechaniků, co je to za zvuk, dle všech to vypadalo na převodovku. Nikdo nevěděl a přišlo se na to, až se ten kloub vysypal....

Homosky klb ako ho volam ja by to mohol byt ale ten sa zvacsa da lahko odhadnut trebars nastartuj auto narovnaj kolesa a plne vytoc volantom a postupne sa rozbehni ak nieco vylezie zvacsa taky lamavy zvuk tak je to klb a to site este pre istotu do druhej strany. On puka ten klb jlavne pri plnom vytoceni kolies...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #10 od komasix
... tak při plnym rejdu nic. Du na technickou tak se uvidí.

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #11 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Asi neico ine

... tak při plnym rejdu nic. Du na technickou tak se uvidí.

Tak by som povedal ze to bude nieco ine uplne keby to bolo v prevodovke tak by to robilo stale nielen pri odlisnostiach ako su vytocene kolesa. Ked ti to pri plnem rejdu neudelalo tak to musis hledat nekde na podvozku tam bude chyba.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #12 od komasix
ne ne pardon blbě sem to napsal. Myslel sem že při plném rejdu to nelupe - ale ten muj zvuk to dělá stejně pořád .Taky se mi zdá že je to někdy lepší a někdy horší, ale to je u fiata asi se všim.

Vygenerováno za 1.716 sekund