Kde koupit brzdy

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od ikar
Kde koupit brzdy vytvořil uživatel ikar
Zdravim,
nevite kde se da v Praze sehnat za dobrou cenu brzdove komponenty ?
Jde mi o nove, pouzite uz jsem mel a dneska jsem musel brzdovy trmen dat pryc, protoze brzdovy valec byl totalne kouslej a neslo ho vytahnout ani ve sveraku, takze shanim obchod kde se da za rozumnou cenu koupit novy brzdovy trmen.
Nevite o necem ?

Diky

Ikar

IkaR

!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!!
[b:4a352ee095]kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize[/b:4a352ee095]

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 měsíců zpět #2 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Kde koupit brzdy

Zdravim,
Jde mi o nove, pouzite uz jsem mel a dneska jsem musel brzdovy trmen dat pryc, protoze brzdovy valec byl totalne kouslej a neslo ho vytahnout ani ve sveraku, takze shanim obchod kde se da za rozumnou cenu koupit novy brzdovy trmen.
Nevite o necem ?

Diky

Ikar

za rozumnou cenu nový nekoupiš - když sem shcáněl na mý tipo, tak mi bylo řečeno že za 5500,- za pár zadních třmenů, 4000 za přední.. vyprd sem se na to a nechal to za 5000,- zrepasovat - nový gumičky, vedení rámu, nový pístky a opravený vodící plochy pístku ve třmenu.. přežilo to zimu aspokojenost.. otázka kde vy praze repasujou (v mým případě bylo hotovo za 2 dny..)

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Kde koupit brzdy

Zdravim,
Nevite o necem ?

Diky

Ikar

tak ti poradim znam dve moznosti
1: Ital Car Lucemburska 37 P-3- Zizkov tel:222 717 273/602 431 096

2: Autodíly Krč Šturova 1307 P-4- Krc(modry pavilon) Tel:241 728 379

na ten prvni si radeji predem zavolej meli se udajne stehovat a nefim jestli se uz nestehovaly.ale nemelo to byt nikam daleko nekam snad o 2 ulice vedle. a ta krc je fakt dobra ale nemaji uplne fsechno na fiata tipo a ta prvni je primo prodejce ND na italske vozy.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #4 od pavelZet
Odpověděl pavelZet pro téma Re: Kde koupit brzdy

Zdravim,
Nevite o necem ?

Diky

Ikar

za rozumnou cenu nový nekoupiš - když sem shcáněl na mý tipo, tak mi bylo řečeno že za 5500,- za pár zadních třmenů, 4000 za přední.. vyprd sem se na to a nechal to za 5000,- zrepasovat - nový gumičky, vedení rámu, nový pístky a opravený vodící plochy pístku ve třmenu.. přežilo to zimu aspokojenost.. otázka kde vy praze repasujou (v mým případě bylo hotovo za 2 dny..)

mně bylo řečeno jeden zadní třmen nový 5900,- a repasovaný 3500,-
brno.

takže pro funkčnost ručky 7t v ... :(

jinak ty třmeny (a ten mechanismus) je potřeba jen na ručku nebo to má vliv i na běřný jízdní brždění kotoučů (sešlápnutí brzdy)?

F Tipo 1.6 i.e., rv. 94

Více
18 roků 2 měsíců zpět #5 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Kde koupit brzdy
Ten mechanizmus je len na rucku, ja som to mal zaseknute a bez pouzivania rucky to bolo v pohode. Potom som sa nas..l a spravil som si repas sam, na obe strany ma to vyslo 2000,- a to som kupoval jeden valcek za 650,- a dve vodiace tycky za 700,- :evil:

Uz sa to tu rozoberalo , staci hladat.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
18 roků 1 týden zpět #6 od ikar
Odpověděl ikar pro téma Re: Kde koupit brzdy
Kde se da koupit samostatne valecek ? vsude mi rikaji ze se to samostatne neprodava ale pouze jeko komplet.
Dalsi vec potreboval bych poradit jak dat spatky tu segerovku ktera je v przdici co drzi tu misku s tou pruzinou, jsem to rozebral a tedka nevim jak to dostat zpet, nemuzu na to sehnat dostatecne dlouhe a tenke kleste nedelal to u nekdo ? zeby poradil jak na to.

Diky

IkaR

!!! Radeji byt souzen jednim, nez nesen ctyrmi !!!
[b:4a352ee095]kdo jinemu jamu kopa, ten si prijde na docela slusne penize[/b:4a352ee095]

Více
18 roků 1 týden zpět #7 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Kde koupit brzdy

Kde se da koupit samostatne valecek ? vsude mi rikaji ze se to samostatne neprodava ale pouze jeko komplet.
Dalsi vec potreboval bych poradit jak dat spatky tu segerovku ktera je v przdici co drzi tu misku s tou pruzinou, jsem to rozebral a tedka nevim jak to dostat zpet, nemuzu na to sehnat dostatecne dlouhe a tenke kleste nedelal to u nekdo ? zeby poradil jak na to.

Diky

Dufam, ze to pochopis, robil som to davno a neviem, ci to popisem dobre. Vsetko musi byt skompletovane. Na tycku so zavitom som dal vela podloziek a dotiahol s opacnou stranou, kym si miska nesadla az pod drazku na segerovku. Z drotu som si vyrobil U-cko, ktore po nasadeni do ociek segerovky ju drzia natolko stiahnutu, aby sla volne polozit na svoje miesto. U-cko musi byt nasadene zvrchu tak, aby netrcali z druhej strany segerovky. Po nasadeni ju niecim dlhym pridrzis a staci do toho U-cka trochu drcnut a vyleti. Tym si segerovka sadne. Potom vysrobujes tycku, das prec podlozky a cele to skompletujes. Vela zdaru.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
16 roků 5 měsíců zpět #8 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Kde koupit brzdy
Hele je to sice dávno, ale zajímavé, tou tyčkou myslíš origo tyčku z pístku? Nechce se mi rozebírat ještě samostav v pístku... Jiná tyčka tam asi nepůjde zašroubovat, závit je atyp, co?

Vygenerováno za 0.366 sekund