zimní pneu
co vy na to?
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
A co to je za typ FRIGO 2? Co jsem se dival, tam ma pouze spatne hodnoceni chovani na lede, ale jinak ujde.Včera jsem koupil zimní pneu 185 60 14 za 849,- Debica
co vy na to?
Ja mam pouze protektory na zadku a nove na predku (znacku si nepamatuji presne, ale nic svetoborneho-koupil jsem s tim auto).
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
To ses teda dobrej strelec, to bych nedal. Mne stacilo, kdyz jsem dostal na lede parkrat smyk, a to jsem mel i zimaky. A mel jsem co delat, abych to nezduchnul do prikopy.jo je to frigo jinak minulou zimu jsem odjezdil na sjetejch letákách a nic moc ještě že mám abs
Ja myslim, ze kazda zimni pneu je stokrat lepsi nez letni (v zimnim provozu). Urcite je to dobry krok, k bezpecnosti Tvoji i dalsich ridicu
Já mám na předku Semperit WinterGrip a v zadu protektory co jsem koupil s autem - letos jdou pryč na elektrony už je dávat nebudu koupím druhou sadu WinterGripů. Gumy jsem vybíral podle testů ADAC a OAMTC a nejvíce mě zajímalo chování na sněhu a na ledě, protože jezdím v zimě hustě na lyže. Tohle byl pro mě nejlepší výsledek když přihlédnu trochu i k ceně (lepší se pohybovali kolem 2000/gumu(Continental, Michelin) tyhle kolem 1400/gumu).
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
To ses teda dobrej strelec, to bych nedal. Mne stacilo, kdyz jsem dostal na lede parkrat smyk, a to jsem mel i zimaky. A mel jsem co delat, abych to nezduchnul do prikopy.jo je to frigo jinak minulou zimu jsem odjezdil na sjetejch letákách a nic moc ještě že mám abs
Ja myslim, ze kazda zimni pneu je stokrat lepsi nez letni (v zimnim provozu). Urcite je to dobry krok, k bezpecnosti Tvoji i dalsich ridicu
Ja sem taky odjezdil predminulou zimu na sjetejch letnacich a taky to bylo nic moc .. hlavne stoupani do kopce potesilo
to je cena jak za protektor, pěkný...
Já mám na předku Semperit WinterGrip a v zadu protektory co jsem koupil s autem - letos jdou pryč na elektrony už je dávat nebudu koupím druhou sadu WinterGripů. Gumy jsem vybíral podle testů ADAC a OAMTC a nejvíce mě zajímalo chování na sněhu a na ledě, protože jezdím v zimě hustě na lyže. Tohle byl pro mě nejlepší výsledek když přihlédnu trochu i k ceně (lepší se pohybovali kolem 2000/gumu(Continental, Michelin) tyhle kolem 1400/gumu).
Tady taky nekdo fandí Semperitu .. ja mam na celem aute Semperity - Comfort-Life na predku; Sport-Life na zadku.
Jinak o koupi zimnich pneu moc neuvazuju ... na jizni morave snih taje hned
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
tommy 1,4ie
1.6ie 93"
jinač hit loňska nokian RSi (kolem 4000 kus v rozměru 175/65/14- vyloženě lepivka, guma na led) , kterej je špička ale na asfalt jich je škoda- jsou vyloženě na sníh a led kde něco vydržej.. na asfaltu by byly za 2 měsíce dole...
pak klasika OR32 od barumu... (sice ted dělá vraník nějaký protektory ale ty jsou tvrdý jakpuk) na OR 32 jezdí kámošova máti bezpečně denně do práce a pochvaluje si je...
tolik ode mě k zimním gumám
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
A tie duse kvoli comu? :jezdím kormorany už 3 sezonu - už trochu tvrdnou- navíc maj 4mm ale ještě s ena nich dá bezpečně vyjet a sjet kopec, ale když byly nový, tak se špunt dal zamáčknout stály 2200/kus a jednu sezonu na nich dokonce jezdilo pár lidí CWC (serie závodů do vrchu v zimě -žádný hroty a řetězy..jen umění rukou a volba dobrý gumy...) , pro jistotu po zkušenostech kámošů v nich mám navíc nabouchaný duše...
jinač hit loňska nokian RSi (kolem 4000 kus v rozměru 175/65/14- vyloženě lepivka, guma na led) , kterej je špička ale na asfalt jich je škoda- jsou vyloženě na sníh a led kde něco vydržej.. na asfaltu by byly za 2 měsíce dole...
pak klasika OR32 od barumu... (sice ted dělá vraník nějaký protektory ale ty jsou tvrdý jakpuk) na OR 32 jezdí kámošova máti bezpečně denně do práce a pochvaluje si je...
tolik ode mě k zimním gumám
Fiat Croma TDid
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Nesrovnatelně lepší než zimní Continental, které jsem měl předtím (typ si ale už nepamatuju).
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.