Manžety homokloubů
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Včera jsem doma prohlídal opotřebení brzdových destiček a zároveň jsem si prohlížel manžety kloubů a všiml jsem si,že jsou v těch manžetách drobný prasklinky a lehce vytíká mazací tuk. Máte někdo zkušenosti z jejich výměnnou : : : Na co si dát pozor a jak postupovat. Vyměnil bych zrovna i manžety jak u kola tak u převodovky. Poraďte mi. Žádnou zkušenost s tímto nemám. Díky za každé příspěvky.
Stímto zkusenost zatím nemam ale mohl bys mi pak napsat ceny tech manzet kloubů!dík
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
No nejdrive ze vseho musis mit na to naradi. Mel bys mit specialne upravenou golu (myslim, ze 36), ktera musi byt osoustruzena na mensi vnejsi prumer. Tak mas moznost sundat naboj kola. Musi se povolit tehlice a taky tlumic, tak muzes ten kloub vysunout. Jde to pomoci si autogenem, pak se to lepe povoluje (predtim odklepni zajisteni matice).Včera jsem doma prohlídal opotřebení brzdových destiček a zároveň jsem si prohlížel manžety kloubů a všiml jsem si,že jsou v těch manžetách drobný prasklinky a lehce vytíká mazací tuk. Máte někdo zkušenosti z jejich výměnnou : : : Na co si dát pozor a jak postupovat. Vyměnil bych zrovna i manžety jak u kola tak u převodovky. Poraďte mi. Žádnou zkušenost s tímto nemám. Díky za každé příspěvky.
Ja jsem mel bohuzel pouze 1/2" gola sadu a ulomil pri povolovani krizovy nastavec, tak jsem se na to vysr.. a jel do servisu - vymena manzety (material 50Kc/kus, prace cca 200Kc. delal mi tam toho vice, tak asi takova castka).
Takove opravy, to je vse otazka povolovani zarezlych sroubu a spravneho naradi.
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!