Zadni pakny

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od Scarto
Zadni pakny vytvořil uživatel Scarto
potreboval bych vedet jaky se davaji zadni pakny na tempru 1.6 57KW, co vim tak sou prej 3 druhy delky a sirky a kazda tempra to ma jiny..nevite to nekdo?

Fiat Tempra combi 2.0 i.e 83KW, r.v. 1991 v plný výbavě

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2 od Scarto
Odpověděl Scarto pro téma Re: Zadni pakny
co sem se ted koukal tak jedny na 1.6 sou 180mm x 32mm a druhy 228mm, 3x42...je jedno jaky?

Více
18 roků 1 měsíc zpět #3 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Zadni pakny
No při tom jak se fiat vše snažil dělat stejné tak bych se opravdu moc divil že by dělal dokonce tři druhy opěrek pro jeden model auta 8O . podle mě sou jen jedny!

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 1 měsíc zpět #4 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: Zadni pakny
no, s tim jak se fiat snažil dělat všechno stejný: nedádno sem kupoval destičky na přední brzdy, nevěděl sem, jaký tam sou, tak sem jim popsal, co má za auto, jakej rok, motor, že nemám ABS... no, dali mi destičky přesně podle katalogu... za dva dny sem je byl vyměnit, protože ty co mi dali byly o dost menší, než ty co sem z auta vyndal...

proto úplně nejlepší je, když si ty pakny z auta vyndáš a zaběhneš s nima do obchodu...

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
18 roků 1 měsíc zpět #5 od vejvy.f
Odpověděl vejvy.f pro téma Re: Zadni pakny
No to co napsal PAVEL bych bral spíš jako ironii. že by se fiat snažil dělat všechno stejný. Ukaž mi dva naprosto stejný fiaty????? Na každym se najde něco extra, stačí se zeptat v jakýkoliv prodejně s ND. Ale na to jsem si já už zvyknul, takže mi to neva. Nejlepší rada: vymontovat a donýst do prodejny a ať se staraj!!!!

FIAT TIPO 1.9TD, FIAT PUNTO 1.7TD, PUNTO S 1.1 , PUNTO 1.2 60SX, Lancia kappa SW 2.4i

Více
18 roků 1 měsíc zpět #6 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Zadni pakny
1.4 a 1.6 , možná 1.7D maj ty menší 180mm větší 228mm maj 1.8, a Tčka... nebo by měli mít...

a to že je to stejný.. hm není pravda.. měl jsme rozebraný 2 motorově stejný tipa a každý bylo jiný....

a např coupe, má 3 druhy brzdičů- bendix(brzděj jak hovado) lucas (slabota) brembo (pro 20V turbo)
mezi bendixem a lucasama je rozdíl ve tvaru použitý destičky, jinak působěj na stejnej kotouč.. máme doma 2 auta - jedno má lucase a druhý bendixy.. pri stejným stáří komponent na brzdách je velký + pro bendixy.. jejich reakc enapedál je brutální

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 1 měsíc zpět #7 od Scarto
jo asi to tak udelam..jo a jeste jedna vec kdyz sundam zadni pravy kolo tak za tim bubnem je takova vec co nevim co je..nevim jak to popsat :( je to takova osycka do L a je tam takova gumova manzeta..a je to prichyceny nekde u tlumice a jde to nahoru ores vyfuk jak je tam ten ohyb dolu..mam to zlomeny a bynka se to o vyfuk a na druhym kole to ani neni..nejaky stabilizator nebo co?no doufam ze to nekdo pochopi diky

Více
18 roků 1 měsíc zpět #8 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Zadni pakny

jo asi to tak udelam..jo a jeste jedna vec kdyz sundam zadni pravy kolo tak za tim bubnem je takova vec co nevim co je..nevim jak to popsat :( je to takova osycka do L a je tam takova gumova manzeta..a je to prichyceny nekde u tlumice a jde to nahoru ores vyfuk jak je tam ten ohyb dolu..mam to zlomeny a bynka se to o vyfuk a na druhym kole to ani neni..nejaky stabilizator nebo co?no doufam ze to nekdo pochopi diky

to co popisuješ může-ale nemusí betj samonastavování světel podle zatížení

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 1 měsíc zpět #9 od Scarto
no jo to me vubec nenapadlo..to by vysvetlovalo ze to vubec nefunguje..urcite to bude vono..tak mockrat diky

Vygenerováno za 0.394 sekund