Píska mi brzdovka.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #1 od rat21
Píska mi brzdovka. vytvořil uživatel rat21
Ked som menil zadne platnicky a kotuce a pri nastavovani rucnej brzdy som zistil, ze mi nebrzdi prave zadne koleso. Pri zoslapnuti brzd. pedala vysiel valcek von a po uvolneni pedala sa vratil naspat. Tak som to naslapal poriadne a v trubkach to zacalo piskat a potom sycat a valcek sa zase vratil do povodnej polohy. Pozrel som sa pod auto a bola tam kaluz ako prasa. Auto islo do servisu. Bola prasknuta trubka. Po navrate som skusal to koleso a div sa svete, este furt nebrzdi. Tak som to naslapal a stale to píska, najskor v strede pod vozidlom a po dlhsom slapani aj v mieste hlavneho valca.

Neviete niekto, co to moze byt? :roll: :roll: :roll:

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 1 měsíc zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: Píska mi brzdovka.

Ked som menil zadne platnicky a kotuce a pri nastavovani rucnej brzdy som zistil, ze mi nebrzdi prave zadne koleso. Pri zoslapnuti brzd. pedala vysiel valcek von a po uvolneni pedala sa vratil naspat. Tak som to naslapal poriadne a v trubkach to zacalo piskat a potom sycat a valcek sa zase vratil do povodnej polohy. Pozrel som sa pod auto a bola tam kaluz ako prasa. Auto islo do servisu. Bola prasknuta trubka. Po navrate som skusal to koleso a div sa svete, este furt nebrzdi. Tak som to naslapal a stale to píska, najskor v strede pod vozidlom a po dlhsom slapani aj v mieste hlavneho valca.

A upchate to nemoze byt?

Více
18 roků 4 týdnů zpět #3 od PavelM
Odpověděl PavelM pro téma Re: Píska mi brzdovka.

Mas to poradne odvzdusneny??
Taky to asi nekde netesni..

Fiat Tipo 1.6i.e.kat rv. 91'

Více
18 roků 4 týdnů zpět #4 od rat21
Odpověděl rat21 pro téma Re: Píska mi brzdovka.
Asi to budu znutra spatne hadicky, takze vymena a uvidim.

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Vygenerováno za 0.311 sekund