Kola

Více
18 roků 2 týdnů zpět #1 od xxtomen
Kola vytvořil uživatel xxtomen
Ahoj,chtel jsem se zeptat ,jestli jdou na Tipo 1,4i,plechové disky i z jiné znacky aut. A jake zimni pneu?? Nechci moc drahé.Díky moc.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 2 týdnů zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Fiat
Fiat ma specifikum 4*98 roztec takze to musis dodrzat ale niektory tam davaju aj 4*100 a specialne sroby alebo podlozky ale ja odporucam jedine 4*98. No a zimne k tomu.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #3 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Kola
měli by tam jít kola s těch prvních favoritů ale do jakého ročníku to ti nepovím

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 2 týdnů zpět #4 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Kola

měli by tam jít kola s těch prvních favoritů ale do jakého ročníku to ti nepovím

Do ročníku 1992. Pak Favorita vylepšili o 548 zlepšení :D :D

Více
18 roků 2 týdnů zpět #5 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Kola
Jenže!!! Favorit má jinou - větší - středovou díru... Normálně to sežeň origo Fiat z vrakáče - asi 300-500 za kus. Já jsem si tam taky v poho vybral, hned zajel do pneuservisu na vyvažovačku, ať mi to zkontrolujou, jestli není bouchlý a bez problémů a ani jsem je nemusel lakovat, byly jak nový... (je pravda, že jsem to nenechal na poslední chvíli a měl jsem docela výběr!!!)

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 2 týdnů zpět #6 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: Kola

Ahoj,chtel jsem se zeptat ,jestli jdou na Tipo 1,4i,plechové disky i z jiné znacky aut. A jake zimni pneu?? Nechci moc drahé.Díky moc.

...ja mam zo žigulaku pasuju ako original dal som ich opieskovať a nastriekať a jazdim už štvrtu zimu na ních bez problemov a poškodenia :!:

Více
18 roků 2 týdnů zpět #7 od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: Kola

...ja mam zo žigulaku pasuju ako original dal som ich opieskovať a nastriekať a jazdim už štvrtu zimu na ních bez problemov a poškodenia :!:

...no dyť jsem už psal v předchozím příspěvku - Žigulik je trochu poupravenej Fiat 124... 8O

FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím

Více
18 roků 2 týdnů zpět #8 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma Re: Kola
prodam kola 14" 2 obuty letne 2 zime + 2 zimni gumy jsou to 14" z myho Tipaka koupil jsem si ted renaulta a myslel sjem ze mi tam budu pasovat, ale ono hov** maj malou stredovou diru.. navrhni cenu a muzou bejt tvoje potrebuju etd penize abych si koupil kola na renaulta ach ti francouzi zlatej tipanek.. :-)

Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený.. :-D

Více
18 roků 2 týdnů zpět #9 od xxtomen
Odpověděl xxtomen pro téma Re: Kola
Ahoj,odkud jsi. Kolik si predstavujes za ty kola a jak jsou opotrebeny? Navrhuji 1500Kc. Nevim,nemam predstavu a kolik si predstavujes. Jsem z Plzenskeho kraje. Zatim dik

Více
18 roků 2 týdnů zpět #10 od TomiKormidelnik
jsem z Prahy a predstavoval bych si spis tak 500 za kus

Více
18 roků 2 týdnů zpět #11 od xxtomen
Odpověděl xxtomen pro téma Re: Kola
Myslis,ze za ty zimaky+disky 2000Kc. Nemas foto,abych se podival? Kolik % ma vzorek. Zitra bych se ozval,ale postou je to asi blby co,kdybych je chtel. Urcite napisu. Dik

Více
18 roků 2 týdnů zpět #12 od TomiKormidelnik
mas recht 2000 je asi malo.. .-) na procenta to nedokazu rict to vazne nepoznam.. mam ted renaulta tak potrebuju kola na nej a bohuzel mi z tipaka nesedej.. .-X

Vygenerováno za 0.426 sekund