Kola
- TripleX
18 roků 2 týdnů zpět #2
od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Fiat
Fiat ma specifikum 4*98 roztec takze to musis dodrzat ale niektory tam davaju aj 4*100 a specialne sroby alebo podlozky ale ja odporucam jedine 4*98. No a zimne k tomu.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 2 týdnů zpět #5
od mk-tec
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Jenže!!! Favorit má jinou - větší - středovou díru... Normálně to sežeň origo Fiat z vrakáče - asi 300-500 za kus. Já jsem si tam taky v poho vybral, hned zajel do pneuservisu na vyvažovačku, ať mi to zkontrolujou, jestli není bouchlý a bez problémů a ani jsem je nemusel lakovat, byly jak nový... (je pravda, že jsem to nenechal na poslední chvíli a měl jsem docela výběr!!!)
18 roků 2 týdnů zpět #6
od JAJOSH
...ja mam zo žigulaku pasuju ako original dal som ich opieskovať a nastriekať a jazdim už štvrtu zimu na ních bez problemov a poškodeniaAhoj,chtel jsem se zeptat ,jestli jdou na Tipo 1,4i,plechové disky i z jiné znacky aut. A jake zimni pneu?? Nechci moc drahé.Díky moc.
18 roků 2 týdnů zpět #7
od mk-tec
...no dyť jsem už psal v předchozím příspěvku - Žigulik je trochu poupravenej Fiat 124... 8O
...ja mam zo žigulaku pasuju ako original dal som ich opieskovať a nastriekať a jazdim už štvrtu zimu na ních bez problemov a poškodeniaAhoj,chtel jsem se zeptat ,jestli jdou na Tipo 1,4i,plechové disky i z jiné znacky aut. A jake zimni pneu?? Nechci moc drahé.Díky moc.
...no dyť jsem už psal v předchozím příspěvku - Žigulik je trochu poupravenej Fiat 124... 8O
Méně
Více
18 roků 2 týdnů zpět #8
od TomiKormidelnik
Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený..
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma Re: Kola
prodam kola 14" 2 obuty letne 2 zime + 2 zimni gumy jsou to 14" z myho Tipaka koupil jsem si ted renaulta a myslel sjem ze mi tam budu pasovat, ale ono hov** maj malou stredovou diru.. navrhni cenu a muzou bejt tvoje potrebuju etd penize abych si koupil kola na renaulta ach ti francouzi zlatej tipanek..
Méně
Více
18 roků 2 týdnů zpět #10
od TomiKormidelnik
jsem z Prahy a predstavoval bych si spis tak 500 za kus
Méně
Více
18 roků 2 týdnů zpět #12
od TomiKormidelnik
mas recht 2000 je asi malo.. .-) na procenta to nedokazu rict to vazne nepoznam.. mam ted renaulta tak potrebuju kola na nej a bohuzel mi z tipaka nesedej.. .-X
Vygenerováno za 0.426 sekund