Montáž a přihlašování tažného zařízení
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg
Pri prihlaseni TZ a zapisu do TP musis predlozit:
bud 1) doklad o odborne montazi a vyr. cislo toho daneho TZ (TP toho TZ)
nebo 2) mas moznost odhlasit TZ z nejakeho puvodniho auta, na kterem to bylo ofic prihlaseno, tzn. musis jit s tim TP a odhlasit to a nahlasit do sveho.
Bez techto dokladu to nejsou schopni prihlasit.
Mozna, ze se neco zmenilo za ty dva roky.
Mne to stalo sakumprask se vsim vsudy (tehdy) 3600Kc vc. prihlaseni.
No dobre. A pokud nemas kontakt na nekoho kdo Ti da na to razitko? Oni na urade po mne chteli i doklad o zaplaceni montaze, a nikdy nevis, jestli na toho dotycneho kdo to razitkoval neprijde bernak na kontrolu fakturace.Já dával nové tažné na podzim. U toho tažného byl typový list, který musí vyplnit autorizovaný servis výrobce tažných zařízení. To ale není problém, to mají v každé vesnické garáži. Já si tažné namontoval sám, ke známému do servisu jsem si zašel pro štempl na typový list, a za 50,- Kč jsem to na úřadě bez problému zapsal do TP.
Osobne mne stala montaz 500kc, a kdyz jsem videl, jak jim to dlouho trvalo, tak jsem byl rad, ze to delali oni a ne ja.
Já montoval tažné po chvilkách asi 3 dny, vůbec to nepasovalo, museli jsme to různě pod lisem dopasovávat. Už vidím, jak by si s tím v servisu takhle hráli. By to tam nějak "namrdali" a hotovo. Už jsem to tu někde psal, jednalo se o tažné od Vapol Zašová.
Navic jsem puvodne zamecnik a i strojni inzenyr, takze ...
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
ho zapsali to TP a hotovo. Na STK se mne borec zeptal jestli vim co je to utahovaci moment a zkontroloval zasuvku kouknul zespod a jel sem pryc.
Zadny problem si to udelat sam.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD