Zadní brzdy
17 roků 10 měsíců zpět #1
od ToLa
Zadní brzdy vytvořil uživatel ToLa
Ahoj.
Včera mě začala pravá zadní brzda dělat to že se nevrací, jednou se mě to povedlo ručkou rozhejbat, brzda povolila, ale po opětovném zatažení při parkování se to zase zaseklo, lanko a to to "rameno" na brzdě se v pohodě vrací, takže mě napadá, že se to může sekat uvnitř. Stalo se to už někomu? Co s tim? Díky za pomoc....
Včera mě začala pravá zadní brzda dělat to že se nevrací, jednou se mě to povedlo ručkou rozhejbat, brzda povolila, ale po opětovném zatažení při parkování se to zase zaseklo, lanko a to to "rameno" na brzdě se v pohodě vrací, takže mě napadá, že se to může sekat uvnitř. Stalo se to už někomu? Co s tim? Díky za pomoc....
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 10 měsíců zpět #2
od MagicMisel
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Zadní brzdy
Jestli myslis ze se ti nevraci ten valecek jak je ve trmenu tak ho uplne vytahni a tam je takova gumicka tak tu dej novou a nebo to zkus jen poradne vycistit !a taky novou tu prachovku!me se to taky stalo tak sem to vymenil na vsech brzdach a v poho!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
17 roků 10 měsíců zpět #3
od ToLa
Odpověděl ToLa pro téma ¨Na druhe strane
Tak brzdu jsem pracně rozebral a koupim novy veci a bude jak nova, ale ted se vyskytl problem na druhe straně. V těch kolejnicích jak je brzda uložena aby "plavala" vznikla takova vule ze brzda na nerovnostech dela strasny bordel, prostě ta pohybliva čast mlátí o tu pevnou a je to jak když někdo mlátí kladivem do kastle... a z venku to zní jak když jedou cikání se šrotem....
S tim náhodou nevíte co dělat? Mě napadlo jen to nechat navařit a vybrousit tak aby tam bylo méně místa a nemohlo se to tak vyklat...
S tim náhodou nevíte co dělat? Mě napadlo jen to nechat navařit a vybrousit tak aby tam bylo méně místa a nemohlo se to tak vyklat...
Vygenerováno za 0.087 sekund