kola 4*100 na tipo?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Šrouby s plovoucí hlavou shánět nebudu, co jsem zatím zjistil, vycházejí pomalu dráž než použité disky 4x98
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
hele, nemá někdo zkušenosti s dáváním těhle kol na tipo? slyšel sem, že tam musej bejt nějaký šrouby s plovoucí hlavou či co. kolik stojej a kde se dají sehnat?
Pokud jsi pročteš fórum, tak to najdeš. Už se to tu několikrát probíralo. Samozřejmě to jde. Důležité je, aby ti pasovala středová díra - pokud je menší, musíš osoustružit, pokud větší, musíš dát redukční kroužek. Musí to sedět právě proto, aby to neházelo!!! - to zvládne šikovný soustružník. Potom musíš koupit ty šrouby s plovoucí matkou a ty jsou již běžně k dostání, např. Stilauto, OZ, Alessio....
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
mrkni sem: www.elektrony.cz/?&volba=Prislusenstvihele, nemá někdo zkušenosti s dáváním těhle kol na tipo? slyšel sem, že tam musej bejt nějaký šrouby s plovoucí hlavou či co. kolik stojej a kde se dají sehnat?
dole jsou šrouby na změnu rozteče
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
mrkni sem: www.elektrony.cz/?&volba=Prislusenstvihele, nemá někdo zkušenosti s dáváním těhle kol na tipo? slyšel sem, že tam musej bejt nějaký šrouby s plovoucí hlavou či co. kolik stojej a kde se dají sehnat?
dole jsou šrouby na změnu rozteče
dik hele
Kola 4x100 mám v dílně, byly na Tipu, když jsem ho kupoval, a okamžitě letěly dolů. Hází to, kvrdlá to, zkrátka je to nanic, s takovým autem abych se pomalu bál jezdit.
Šrouby s plovoucí hlavou shánět nebudu, co jsem zatím zjistil, vycházejí pomalu dráž než použité disky 4x98
zdarec a nemas jeste ty kola,????posli pls fotku dik moc
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
pomohlo ti to
jj uz aspon vim kde to mam schanet ty srouby
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
nj, ja tam mam taky 4x100, a to sem to kupoval s tim ze je to 4x98, ale nemel sem to cim premerit. bohuzel sem koupil za 750Kc sadu obycejnejch pojistnejch sroubu, tak ted se mi nechce davat 1840Kc a jeste mit sadu za 750 doma, ale nic jinyho mi asi nezbyde. pojistny srouby beru jako nutnost, casto nechavam stat auto v Praze
jasyý to já tam taky dám až budu mít kola minimálně dva bezpečnostní srouby protože v pce a upanelaku to nejde:( a to jezdíš na tech 4*100???nebo jak to máš??
- Zdena
Já mám taky na svém Tipu 4*100 ale na r 15 jdou tam vpohode ale musí ti hlavně sedět středová díra a šrouby mám normalní na liťaky
aha tak tjn nemas foto tech tvejch?? ja prave mam uz mrte vybranejch ale sou to vsechny 4*100
Prodej použitých i nových náhradních dílů Fiat Tipo
Prodej nových ND na všechny osobní automobily za velice příznivé ceny
Italiano Bastardo