Kola do "A"
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Na jaře kdyz to vyjde necham ve skole seřidit geometrii a auto hodim na Diagnostiku. ( nastavit klapku, predstih, zjistit kompresi, chyby z ridici jednotky atd....) to sem na to zvedavej
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Mate s tim taky problemy? Hlavne ted na snehu mi zadek strasne "plaval", jednou me to dokonce poslalo do hodin. Rek bych ze to je stridavou rozdilnou adhezi kol, to pravy mi zataci doprava.
já žádný problémy nepociťuju, teď jak napadl sníh a nebylo odhrnuto, tak sem to bral 50kou do zatáčky a auto drželo jak přilepený. Sjíždění pneu zatím nepozoruju
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
TAKŽE NA ZADNÍ RAMENA SE PRODÁVAJÍ OPRAVNÉ SADY, KTERÉ OBSAHUJÍ LOŽISKA, ŠROUB A DALŠÍ KOMPONENTY:
VE 20161/C OPRAVNÁ SADA ZADNÍHO RAMENE 145/146/TIPO/TEMPRA 774,- KČ S DANÍ + 119,- KČ S DANÍ BALNÉ A DOBĚREČNÉ.
FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99
Tak v zatackach s tim problemy taky nemam, prave jenom na rovine.já žádný problémy nepociťuju, teď jak napadl sníh a nebylo odhrnuto, tak sem to bral 50kou do zatáčky a auto drželo jak přilepený. Sjíždění pneu zatím nepozoruju
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Tak to me taky, ale aby jel rovne, je volant trochu jinak natocenej nez drivkdyž pustím volant, tak auto jede pořád rovně
To ti prave udela to vyrachtane lozisko v rameni. Presne takhle jsem to mel i ja. Leve kolo do A a samozrejme o 3 cisla niz prava strana. Kdyby byly aspon obe do A tak to tak moc nevidismam taky jeden problém, mam u zadního kola za řidičem mezeru kolo-blatník o 2 cm menší než na druhý straně. Kolo vypadá, že / neni. Může to být taky ložiskem, nebo je problém jinde?
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD