17 palcove kolesa
mam moznost 17 ale neviem, ako to tam bude sediet. takze nejake skusenosti???
Vdaka
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html
predtym boli vpredu 205/40 a 215/35 vzadu, ale boli s tym problemy
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Pockej a to delaji litinove kola (ocel s vysokym obsahem uhliku)? To ja myslel, ze se to dela v duralu......motor na to stavěný je a dokonce by ti to měli i individuálně povolit a zapsat do TP. Max. na povolení jsou 205/40 R17, ale kola musí být max. 7 palcový s ET 35. Pokud máš menší ET, tak to bude problém, ale jestli jsi zase vytahoval na "16, tak to chce zkusit, hlavně v zatáčkách v rychlosti to chce vyzkoušet. Super jízdní vlastnosti, všechno tvrdý, skoro žádná hmota na pružení, už jen tlumiče a pokud je máš sportovní, krásná motorkára a kostitřas. Všechno se odrazí v životnosti, páč to bude pobírat karosérie, bude se namáhat a začně měknout a reznout... Jinak to vypadá super. Já osobně bych ty "17 dával jen na oko, jako tuning sraz apod. Ale od těch tvých "16 to už moc rozdíl není a na "17 kola už dělají i pneu 195/40 R17, takže to tam určitě vleze... Ale jak to potom sladíš s převodovkou? ...už z výroby je zbytečně dlouhá a bude se o to pomaleji a dýl rozjíždět. Jinak vyzkoušej a napiš poznatky (...a prosím objektivně). Prostě uvidíš. Já je tam měl "17 na zkoušku asi dva dny a sundal. Dlouho se to roztáčelo, těžší řízení... Dal jsem tam "15 a super. Do větších bych le ještě samozřejmě záleží na váze kola. Když moje "15 bez gumy mají 4,5 kila (orig. Abarth), tak třeba Allesia mají už 7,5 kg a to je sakra znát. Takže ještě záleží na výrobci, jestli je to jen odlitej těžkej obyč. hliník nebo opravdu litina. Já třeba dělám na rallyovým závoďáku a tam máme "17 Speedline a ty váží 5,5kg, takže super, ale obyč kola mají už okolo 10 kg... a roztáčej pak tu hmotu a zase brzdi... zvaž to a dej vědět!
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
- TripleX
uvidim...dam vediet..
Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz