nebrzdi mi ručka
17 roků 9 měsíců zpět #1
od tommy
1.6ie 93"
nebrzdi mi ručka vytvořil uživatel tommy
Strasne malo mi brzdi ručka,nejhorší je,že dotaženi nepomaha,jen jde dost na tvrdo a malo zvednout,ale defakto brzdi furt stejne
Prej mužou byt zarezli samosteli???? Je to možne????
TOMMY
Prej mužou byt zarezli samosteli???? Je to možne????
TOMMY
1.6ie 93"
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 9 měsíců zpět #2
od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: nebrzdi mi ručka
skus to rozobrať ja som mal zadrete pakne aj dost zodrate
17 roků 9 měsíců zpět #3
od doomik
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Odpověděl doomik pro téma Re: nebrzdi mi ručka
Kdyby to nefungovaly samostely tak bys nebrzdil ani nohou a to nenpises.
Myslim, ze problem je v lanku.
Myslim, ze problem je v lanku.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
17 roků 9 měsíců zpět #6
od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: nebrzdi mi ručka
chrdzava alebo roztrapkane
17 roků 9 měsíců zpět #7
od tommy
1.6ie 93"
Odpověděl tommy pro téma Re: nebrzdi mi ručka
no to nevim,protože kdyby bylo roztrhane tak se nebude vracet a vraci se dobre,proste zatahnu,jde ztuha a malo brzdi,jako kdyby se ty pakny malo roztahly spis jen skrtaj
1.6ie 93"
- TripleX
17 roků 9 měsíců zpět #8
od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Iba jedna strana
Mozno drzi iba jedna strana aj ta slabsie a potom to je tak ze to ide "ztuha" ale nedrzi ...
17 roků 9 měsíců zpět #9
od paldous
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Odpověděl paldous pro téma Re: nebrzdi mi ručka
a skousej jsi DOBRE promazat bovdeny kdyz jde rucka ztuha? casto pomaha WD ale jeste lepsi je silikonovej olej a nebo ted jsou celkem dobry oleje co povolujou zarezli sroubeni a taky mazou, ted si vsak nespomenu jakej je v nich prvek, poradne vystrikej bovdeny z obou koncu a garantuju ti ze se to min o 50 procent zlepsi....
Méně
Více
17 roků 9 měsíců zpět #10
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: nebrzdi mi ručka
To máš kotouče? Zjisti jestli brzdí normální brzda - zvedni pod ramenem zadní kolo a pak ti někdo stoupne na brzdu a zkusíš s tím otočit... Rozdělával jsi pístek, v tom je 90% problémů, stačí trochu přirezlý a už neprochází O kroužkem - vyndat jemně očistit ocelákem a dokonale vyleštit filcovým kotoučem.
S lankem nemám zatím zkušenost, budu se tím zabývat co nevidět
Až budeš zadělávat pístek zpátky tak bacha, musí se tam šroubovat, jinak můžeš zničit ten mechanizmus co brzdí ručkou... Já na to používám truhlářskou svorku a sikovky trochu stáhnout a šroubovat, jde to uplně pohodově.
S lankem nemám zatím zkušenost, budu se tím zabývat co nevidět
Až budeš zadělávat pístek zpátky tak bacha, musí se tam šroubovat, jinak můžeš zničit ten mechanizmus co brzdí ručkou... Já na to používám truhlářskou svorku a sikovky trochu stáhnout a šroubovat, jde to uplně pohodově.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
17 roků 9 měsíců zpět #11
od tommy
1.6ie 93"
Odpověděl tommy pro téma Re: nebrzdi mi ručka
Tak zadek brzdi obe kola na klasickou brzdu,ty pistky sem menil pred 3. lety.
Vzadu mam bubny.Všiml jsem si,že když zatahnu ručku a trochu couvnu,tak se auto přizvedne,ale pouze k jedne strane,takže usuzuji,že budu mit tu jednu stranu zadřenou. Kudy tam střikat ten olej?
Vzadu mam bubny.Všiml jsem si,že když zatahnu ručku a trochu couvnu,tak se auto přizvedne,ale pouze k jedne strane,takže usuzuji,že budu mit tu jednu stranu zadřenou. Kudy tam střikat ten olej?
1.6ie 93"
Méně
Více
17 roků 9 měsíců zpět #12
od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: nebrzdi mi ručka
takže jako bych nic neřekl, v bubnech se nevyznám...
17 roků 9 měsíců zpět #13
od paldous
nejlepe je to cele dvoulanko vytahnout ven,a pak zvrchu dovnitr bovdenu radne nastrikat a nechat ztect,pak otocit a to iste z druhe strany,trochu pohybat lankem sem-tam at se to cele promaze a namontuj to naspet.....
17 roků 9 měsíců zpět #15
od paldous
na koncech u naboju vyndat cepy na kterejch to drzi a pak taky povolit u paky rucni brzdy pripadne staci kdyz v povolenym stavu rucky rozmontujes spojeni lanka od rucky s tim dvojitym tahlem nebo jak to nazvat.....
Vygenerováno za 2.240 sekund