POMOC SURNE !! BUCHOT POD PODVOZKOM
- scoty-granturismo
- Autor tématu
17 roků 9 měsíců zpět #1
od scoty-granturismo
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
POMOC SURNE !! BUCHOT POD PODVOZKOM vytvořil uživatel scoty-granturismo
CHLAPI SURNE POTREBUJEM POMOC ZACALO MI NECO BUCHAT POD PODVOZKOM CO TO MOZE BYT ZAJTRA TO POZREM ALE ABY SOM VEDEL KDE MAM ZACAT,DIIIIIIIIIKKK
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 9 měsíců zpět #2
od brumla
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Odpověděl brumla pro téma Re: POMOC SURNE !! BUCHOT POD PODVOZKOM
Mě teda pod podvozkem bouchalo několik věcí. Vymlácený kloub ramene kola, prasklá spojnice mezi ramenem kola a torzní tyčí, výfuk po prasknutí silentbloku a nakonec v kloubu prasklé táhlo řazení. Prasklá spojnice se projeví i tím, že je auto trochu nakřivo, výfuk bouchá když se rozhoupe na nerovnostech nebo přímo škrtá o zem a táhlo řazení spíš drnčí než bouchá.
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
- TripleX
17 roků 9 měsíců zpět #3
od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma To je tazke
To je tazke tam treba pozriet vsetko navyse nevieme aky to ide buchot a ci to ma vplyv na riadeni atd takze sa neda absolutne poradit ze ide mi buchot spod podvozku ...
Vygenerováno za 0.046 sekund