vůle v pravém předním kole 1.6 dgt
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vyzera to na prevodovku riadenia. Hybe to aj s volantom?Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.
Fiat Croma TDid
myslim že ne .Vyzera to na prevodovku riadenia. Hybe to aj s volantom?Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
No a dela to nejake zvlastni pazvuky? No ja jsem se pred nedavnem setkal s takovou situaci, kdy pri jizde se ozyvali takove pazvuky od P P kola, jak jsem popisoval tady . Kdyz jsem si lehl pod auto, videl jsem, ze mam na P P poloose o dost vetsi vuli nez na LP kole. Nejprve jsem si vymenil manzetu na LP a hned zkontroloval jak je na tom homokloub, ten jsem poradne vycistil. Potom se mi zacli objevovat ty pazvuky od jiz zmineneho P P kola. Nemohl jsem vsak povolit tu poloosu na vnitrnim kloubu (zlomil jsem dokonce 13-tku klic ), takze to slo do servisu. Dal jsem jim vycistene a "jako nove" oba klouby, at to vymeni a od te doby mam klid - pazvuky zmizeli - myslim si, ze to bylo kvuli tomu vnitrnimu na P P kole (blize prevodovce) - po vizualni kontrole toho kloubu - na par mistech to bylo vydrene.Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.
A dela ti to jen na vnejsim nebo je "postizeny" i ten vnitrni?mne to nevykla,len ked do toho zatlacim tak to ma volu, a pri maximalnim rejdu jdou z toho divny zvuky, nejdriv jsem myslel ze to drhne kolo o plastovej podbeh kdyz to delalo jen pri max vytoceni kola,ale jsem to prohlidl a nic nikde nedrhlo,takze to bude kloub, ale kdyz to dela jen pri max rejdu tak to jeste chvili necham bejt a kdyz se vyskytne naka vyhodna koupe na vrakaci nahradniho kloubu tak to vymenim, mimochodem jen tak nahodou nema nekdo na prodej levej predni kloub -zachovalej, nejlepe origos na 1.7 d?
No ono to bude proto, ze ty kulicky s tou kleci jsou v nejvetsim uhlu a tim i zaberu. Tim to vetsinou zacina (vnejsi kloub - u kola).no tak to prave nevim,ale ma to dost velkou vuli-asi nejspis ten vnitrni,ale potom nechapu proc to tluce jen pri max rejdu?
No a dela to nejake zvlastni pazvuky? No ja jsem se pred nedavnem setkal s takovou situaci, kdy pri jizde se ozyvali takove pazvuky od P P kola, jak jsem popisoval tady . Kdyz jsem si lehl pod auto, videl jsem, ze mam na P P poloose o dost vetsi vuli nez na LP kole. Nejprve jsem si vymenil manzetu na LP a hned zkontroloval jak je na tom homokloub, ten jsem poradne vycistil. Potom se mi zacli objevovat ty pazvuky od jiz zmineneho P P kola. Nemohl jsem vsak povolit tu poloosu na vnitrnim kloubu (zlomil jsem dokonce 13-tku klic ), takze to slo do servisu. Dal jsem jim vycistene a "jako nove" oba klouby, at to vymeni a od te doby mam klid - pazvuky zmizeli - myslim si, ze to bylo kvuli tomu vnitrnimu na P P kole (blize prevodovce) - po vizualni kontrole toho kloubu - na par mistech to bylo vydrene.Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.
jo rány do to dělá ale jan pri max. rejdu , to bude ten kloub s jeho výměnou jsem smířenej. ale jde mi o tu vůli co je v tom servu .Čep řízení drží (nepo to aspoň vypadá) ale i když je volant zamčenej tak se ta tyč co jde ze serva asi tak o 1 cm hýbe , přitom na levé straně drží pevně jak má.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné: