vůle v pravém předním kole 1.6 dgt

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od TooM-As
Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od csala

Ahoj , mám vůli v pravém předním kole ,když ho zvenku chytím tak jde asi o 1 cm doleva a doprava . Nahoru a dolu drží. když jsem na to koukal tak se s tím hýbe i tyč co jde ze serva. ale levé kolo drží. nevím co s tím ale je to dost nepříjemný při zatáčení tak s tím radši moc nejezdím.

Vyzera to na prevodovku riadenia. Hybe to aj s volantom?

Fiat Croma TDid

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od TooM-As

Vyzera to na prevodovku riadenia. Hybe to aj s volantom?

myslim že ne .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od paldous
mne to robi to iste len na lavom prednom kolese,mam pocit ze to je vymlacenej kloub,ramena to jiste nebudou pac ty jsem menil asi pred mesicem, jeste zkouknu ci to neni neco s tyci rizeni ale to silne pochybuji, kdyz se to hejbe v smeru osi hnaci hridele tak to bude nekde v ulozenich toho naboje, nebo kloub,nebo loziska v rozvodovce......

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od minonker
Buď to bude kíb ale môžeš mať aj niekde zlomený štift....vtedy to môže vyklať

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od Augustin

No a dela to nejake zvlastni pazvuky? No ja jsem se pred nedavnem setkal s takovou situaci, kdy pri jizde se ozyvali takove pazvuky od P P kola, jak jsem popisoval tady . Kdyz jsem si lehl pod auto, videl jsem, ze mam na P P poloose o dost vetsi vuli nez na LP kole. Nejprve jsem si vymenil manzetu na LP a hned zkontroloval jak je na tom homokloub, ten jsem poradne vycistil. Potom se mi zacli objevovat ty pazvuky od jiz zmineneho P P kola. Nemohl jsem vsak povolit tu poloosu na vnitrnim kloubu (zlomil jsem dokonce 13-tku klic :cry: ), takze to slo do servisu. Dal jsem jim vycistene a "jako nove" oba klouby, at to vymeni a od te doby mam klid - pazvuky zmizeli - myslim si, ze to bylo kvuli tomu vnitrnimu na P P kole (blize prevodovce) - po vizualni kontrole toho kloubu - na par mistech to bylo vydrene.

Více
17 roků 8 měsíců zpět #7 od paldous
mne to nevykla,len ked do toho zatlacim tak to ma volu, a pri maximalnim rejdu jdou z toho divny zvuky, nejdriv jsem myslel ze to drhne kolo o plastovej podbeh kdyz to delalo jen pri max vytoceni kola,ale jsem to prohlidl a nic nikde nedrhlo,takze to bude kloub, ale kdyz to dela jen pri max rejdu tak to jeste chvili necham bejt a kdyz se vyskytne naka vyhodna koupe na vrakaci nahradniho kloubu tak to vymenim, mimochodem jen tak nahodou nema nekdo na prodej levej predni kloub -zachovalej, nejlepe origos na 1.7 d?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od Augustin

mne to nevykla,len ked do toho zatlacim tak to ma volu, a pri maximalnim rejdu jdou z toho divny zvuky, nejdriv jsem myslel ze to drhne kolo o plastovej podbeh kdyz to delalo jen pri max vytoceni kola,ale jsem to prohlidl a nic nikde nedrhlo,takze to bude kloub, ale kdyz to dela jen pri max rejdu tak to jeste chvili necham bejt a kdyz se vyskytne naka vyhodna koupe na vrakaci nahradniho kloubu tak to vymenim, mimochodem jen tak nahodou nema nekdo na prodej levej predni kloub -zachovalej, nejlepe origos na 1.7 d?

A dela ti to jen na vnejsim nebo je "postizeny" i ten vnitrni?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #9 od paldous
no tak to prave nevim,ale ma to dost velkou vuli-asi nejspis ten vnitrni,ale potom nechapu proc to tluce jen pri max rejdu?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #10 od Augustin

no tak to prave nevim,ale ma to dost velkou vuli-asi nejspis ten vnitrni,ale potom nechapu proc to tluce jen pri max rejdu?

No ono to bude proto, ze ty kulicky s tou kleci jsou v nejvetsim uhlu a tim i zaberu. Tim to vetsinou zacina (vnejsi kloub - u kola).

Více
17 roků 8 měsíců zpět #11 od TooM-As

No a dela to nejake zvlastni pazvuky? No ja jsem se pred nedavnem setkal s takovou situaci, kdy pri jizde se ozyvali takove pazvuky od P P kola, jak jsem popisoval tady . Kdyz jsem si lehl pod auto, videl jsem, ze mam na P P poloose o dost vetsi vuli nez na LP kole. Nejprve jsem si vymenil manzetu na LP a hned zkontroloval jak je na tom homokloub, ten jsem poradne vycistil. Potom se mi zacli objevovat ty pazvuky od jiz zmineneho P P kola. Nemohl jsem vsak povolit tu poloosu na vnitrnim kloubu (zlomil jsem dokonce 13-tku klic :cry: ), takze to slo do servisu. Dal jsem jim vycistene a "jako nove" oba klouby, at to vymeni a od te doby mam klid - pazvuky zmizeli - myslim si, ze to bylo kvuli tomu vnitrnimu na P P kole (blize prevodovce) - po vizualni kontrole toho kloubu - na par mistech to bylo vydrene.

jo rány do to dělá ale jan pri max. rejdu , to bude ten kloub s jeho výměnou jsem smířenej. ale jde mi o tu vůli co je v tom servu .Čep řízení drží (nepo to aspoň vypadá) ale i když je volant zamčenej tak se ta tyč co jde ze serva asi tak o 1 cm hýbe , přitom na levé straně drží pevně jak má.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:

Vygenerováno za 0.075 sekund