Brzdiče

Více
17 roků 8 měsíců zpět #1 od Ank0R
Brzdiče vytvořil uživatel Ank0R
Ahoj borci, mám fiat tipo 19,td 66 kw a na přední nápravě jsou vzduchem chlazené kotouče 257mm na 40,5mm.Problémem je že jsou zaseklé!A to tak ,že když povolím odvzdušnovací ventil pístek se hýbe a vytéká kapalyna,hýbou se i vodící pístky . A to už jsem koupil opravnou sadu ,nové kotouč a destičky, novou hadičku a ted se chystám na nové potrubí.Nemůže za to náhodou hl.br.válec nebo abs ? prosím pomoc nebo mi bouchne hlava a co víc se mi rozpustěj hliníkový kola jak se zahřívaj:( děkuju

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Brzdice
Ked povolis odvzdusnovak a potom sa v pohode vratia tak by to mohla byt hadicka ale ked tvrdis ze si ju vymenil tak to jednoducho musi ostat niekde zaseknute. Ja som mal nieco obdobne ale najskor som menil hl. brzdovy a teraz som sa snazil vymenit hadicky ... Takze neviem ale myslim ze to niekde ostava zaseknute este skus poriadne rozhybat to prasitako teda cely brzdovy strmen. Valcek?

Více
17 roků 8 měsíců zpět #3 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Brzdiče
vyměň obě hadice na předních kolech a je po problému

Více
17 roků 8 měsíců zpět #4 od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: Brzdiče
tiež som toho nazoru že maš stare hadice treba ich vymeniť

Více
17 roků 8 měsíců zpět #5 od Ank0R
Odpověděl Ank0R pro téma Re: Brzdiče
KAMARADI JE PO PROBLÉMU ,ALE TED SE VYSKYTL NOVÝ UPADLO MI KOLO :) ZLOMIL SE SPODNÍ ČEP:)

Více
17 roků 8 měsíců zpět #6 od seko888
Odpověděl seko888 pro téma Re: Brzdiče
dosť blbe tak to bola asi ta pričina :oops:

• TripleX
17 roků 8 měsíců zpět #7 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ty blaho
Ty blaho tak dufam ze aspon sa nic nestalo. Ani nechcem pomysliet co sa mohlo stat :cry:

Více
17 roků 8 měsíců zpět #8 od Ank0R
Odpověděl Ank0R pro téma Re: Brzdiče
Jel jsem do zatáčky 20km/hod a náhle už jen pískot:(. zustal jsem viset u prostřed křižovatky,zlomené kolo zlomený spodní čep (to znamená celé nové rameno ,čep se sám neprodává) vytrhlá poloosa z hom.kin.kloubu ,ohlé axiální tičky řízení a k tomu totálně zdeformovaný blatník.Takže super,jelikož mám tipo rád tak jsem koupil komplet novou přední nápravu :) 8000 v prdely:).

Vygenerováno za 1.462 sekund