PŘEDNÍ BRZDY..
tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- TripleX
- TripleX
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- TripleX
Já bych shodil třmeny, vytáhnul destičky a nechal někoho jemně šlapat na brzdu a koukal jak se vysouvá nebo nevysouvá pístek... Pokud máš v háji prachovky, tak to dovede odejít velice rychle...
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
- TripleX
než utratíš spoustu peněz za brzdový válec koukni na pístky, když přireznou pod O-kroužkem tak s nima nehne ani slon na brzdě...
Já bych shodil třmeny, vytáhnul destičky a nechal někoho jemně šlapat na brzdu a koukal jak se vysouvá nebo nevysouvá pístek... Pokud máš v háji prachovky, tak to dovede odejít velice rychle...
Michal ale ked nahodou su upchate hadicky tak nepohnes tiez piestikom na prasiatku. Ja som kupil novy vale ale ja som mal spatny potom som kupil zadne hadicky nove predne vyzerali OK prefukli sme ich a po case auto jemne brzdilo ostavalo visiet na brzdach kupil som nove hadicky a uz bolo vsetko OK. Ale ja som na brzdy haklivy takze ja sa stazujem stale ze potrebuje msilnensie lespie brzdy preto u mna nie je na skodu nikdy ked sa kupi brzdovy hlavny a vsetky hadicky. Dosticky mi kupovidu vydrzali dlho este nemusim menit. A ked to odvzdusnoval tak musel vidiet ci sa vracaju lahko ci nie aspon mi tak vzdy odzvdusneujem ze sa vytiahne platnicka a naslapem a potom paisrom pekne odstavy tychlo piestik ci de alebo nie.