PŘEDNÍ BRZDY..

Více
17 roků 7 měsíců zpět #1 od Dee!
PŘEDNÍ BRZDY.. vytvořil uživatel Dee!
Tak pánové..další problém..přestali mi brzdit přední brzdy u tipa..pedál jde až na podlahu a tehdy začne brzdit jen levý kolo a to tak že se hned blokne..vůbec mě nenapadá co s tim..desky jsou nový..kapalina tam je..odvzdušnoval jsem to asi 3krát..jo a nemam ABS..tak co na to řikáte..??[/b]

tipo 1.6 (LPG) - probíhá repase

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Brzdy ...
Hadicky ci hlavny brzdovy valec je ako na tom?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3 od Dee!
Odpověděl Dee! pro téma Re: PŘEDNÍ BRZDY..
tak to newim..ale zítra se na to kouknu..řekl bych že to bude ten brzd.válec..

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #4 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ale
Ten by ale nemal mat nic spolocne s tym ze ti zablokuje okamzite koleso. Skor to by mohli sposobit brzdove hadicky tazko sa tam dostane kapalina su upchate a ked sa uz dostane pedal je pretlaceny vdaka vadnemu brzdovemu valcu az na doraz.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #5 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: PŘEDNÍ BRZDY..
může být zborcená vnitřní část hadičky..když pedál pustíš, tak se ta hadička stáhne a kola ti brzdí stále..teprve po chvíli ten tlak opadne.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #6 od Dee!
tak jdu se na to podívat..ještě jsem zjistil že když za jízdy šlápnu na brzdy víckrát..tak to pak zabrzdí..ale jinak je to hrůza..

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #7 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Naslapes
Ked naslapes a auto zacne brzdit tak je to zvacsa na 99 percent vadny brzdovy valec. Teda hlavny takze ja by som ani nespekuloval a rovno by som vymenil hlavny brzdovy valec a zaroven skontroloval brzdove trubky a pri vymene by som vymenil aj brzdove hadicky a musi to byt OK. Ako som. Este ked budes davat dole brzdove hadicky tak ked budu nahodene a bude nahodeny aj novy brzdovy valec a vymenena brzdova kvapalina tak rozbehaj predne brzdice ci ako to volate ja to volam prasiatko ... Ak to takto urobis vsetko musi byt OK a brzdit to poriadne ... Ale vzdy ked je KO brzdovy valec nema tlak tak po naslapani to zacne brzdit klasika ...

Více
17 roků 7 měsíců zpět #8 od Dee!
tak dík..asi máš pravdu..vyčistil jsem hadičky a bez výsledku..takže se jdu někam poptat po tom válci..

Více
17 roků 7 měsíců zpět #9 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: PŘEDNÍ BRZDY..
než utratíš spoustu peněz za brzdový válec koukni na pístky, když přireznou pod O-kroužkem tak s nima nehne ani slon na brzdě...
Já bych shodil třmeny, vytáhnul destičky a nechal někoho jemně šlapat na brzdu a koukal jak se vysouvá nebo nevysouvá pístek... Pokud máš v háji prachovky, tak to dovede odejít velice rychle...

• TripleX
17 roků 7 měsíců zpět #10 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Michal

než utratíš spoustu peněz za brzdový válec koukni na pístky, když přireznou pod O-kroužkem tak s nima nehne ani slon na brzdě...
Já bych shodil třmeny, vytáhnul destičky a nechal někoho jemně šlapat na brzdu a koukal jak se vysouvá nebo nevysouvá pístek... Pokud máš v háji prachovky, tak to dovede odejít velice rychle...

Michal ale ked nahodou su upchate hadicky tak nepohnes tiez piestikom na prasiatku. Ja som kupil novy vale ale ja som mal spatny potom som kupil zadne hadicky nove predne vyzerali OK prefukli sme ich a po case auto jemne brzdilo ostavalo visiet na brzdach kupil som nove hadicky a uz bolo vsetko OK. Ale ja som na brzdy haklivy takze ja sa stazujem stale ze potrebuje msilnensie lespie brzdy preto u mna nie je na skodu nikdy ked sa kupi brzdovy hlavny a vsetky hadicky. Dosticky mi kupovidu vydrzali dlho este nemusim menit. A ked to odvzdusnoval tak musel vidiet ci sa vracaju lahko ci nie aspon mi tak vzdy odzvdusneujem ze sa vytiahne platnicka a naslapem a potom paisrom pekne odstavy tychlo piestik ci de alebo nie.

Vygenerováno za 0.386 sekund