kolik brzdovky se lijedo okruhu
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
hele ty trobicky sis kupoval nebo vyrabel?
no kupuju přes ten autoshop po víkendu chci sem hodit nějaký info jak to přišlo jak se s tím pracuje atd předek jsem nechal dělat a stálo to 2500
no a ted jsem objednal jenom zadek budem to dělat doma a materiál by měl vyjít na 1300trubky +8000 hadice
ale je to nářez mám je schnilí jak poleno se divím že to brzdilo
Fiat Tipo
Fiat Tipo
no ty vole tak to jako masakr ti reknu ja mam vzadu nejaky trubicky taky v prdeli ale ja pudu koupim trubicku na favorita nebo na 120ku za par korun a uriznu na pozadovanou delku a na konci si udelam ten obloucek nebo limecek nebo proste to co tam ma bejt....
no tak to jsi frajer na to jsou speciál klešte navíc tady stojí 1,20 cm a máš tam dva druhy holendrů
Fiat Tipo
Fiat Tipo
Když sem se kupoval krátkou 70cm jen k zadnímu kolu od regulátoru, tak stála pakatel. Pasuje tam i z Tipa a ta stála 250,-
Takže se vyplatí udělat si je na míru. Prodávají se i přípravky na ten bombírung na konci trubky. Třeba na aukru ho měli za cca 1200,-
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
jinak zadní hadičky jsem pomalu vysekával mjzlíkem
no nevím jak na jiných autek ale na tipu je ten zadek vedenej pěkně zk...
Fiat Tipo
Fiat Tipo
na tom není žádné riskování. Když sem měnil Trubky na Prísmě, tak sem si ji nechal udělat na míru a stála 450,- Byla to dlouhá od motoru po zadní nápravu. matky sem si přinesl svoje, ale i tak by moc nestáli.
Když sem se kupoval krátkou 70cm jen k zadnímu kolu od regulátoru, tak stála pakatel. Pasuje tam i z Tipa a ta stála 250,-
Takže se vyplatí udělat si je na míru. Prodávají se i přípravky na ten bombírung na konci trubky. Třeba na aukru ho měli za cca 1200,-
no já jsme mu to taky změřil , měřil jsem to snad dvě hodky nakreslil jsem mu to a on mi to poslal domů dneska na to mrknujinak jednu trubičky tady nevyměníš musíš až od válce ke kolu protože ty spony nejdou povolit až když byly zýašprajclí v odtokovým kanálu u baráku tak velkou golou šli stuha
Fiat Tipo
Tipnul bych to tak na 2 litry max,ale spíš 1.5 litru:-)a stále mi nikdo neopověděl kolik mám koupit bzdovky
Jen mě celkem zaráží, že jsou rozvody na tipo tak drahé.
Na Favorita jsem kupoval minulý týden a kompletně celé rozvody me stály 600 kč. Myslím že částečně by se daly použít i na Tipo, jen to ještě nemám ověřené. Délkově jsou si auta podobné, jen mi dělá starosti zátěžový ventil co tipo má. Tipo ho má před přední nápravou a favorit hned na hlavním válci.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
ten zatezak je na zadni naprave, ne?
Tipnul bych to tak na 2 litry max,ale spíš 1.5 litru:-)a stále mi nikdo neopověděl kolik mám koupit bzdovky
Jen mě celkem zaráží, že jsou rozvody na tipo tak drahé.
Na Favorita jsem kupoval minulý týden a kompletně celé rozvody me stály 600 kč. Myslím že částečně by se daly použít i na Tipo, jen to ještě nemám ověřené. Délkově jsou si auta podobné, jen mi dělá starosti zátěžový ventil co tipo má. Tipo ho má před přední nápravou a favorit hned na hlavním válci.
kup si dve baleni a jeste ti zbyde,menil jsem kapalinu taky a to mam vetsi auto a mam k tomu i spojku kapalinovoua stále mi nikdo neopověděl kolik mám koupit bzdovky
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz