Zadní pružiny
17 roků 6 měsíců zpět #1
od tomakecTD
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
Zadní pružiny vytvořil uživatel tomakecTD
Zdravím lidi za týden budu na mém tipu 1.7D měnit celé zadní ramena,páč mám ložiska tak zlikvidovaný že by z těch starých ramen ven nešly,mám ale strach s pružinami ať mi neustřelí hlavu budu to dělat sám jak je v pohode sundat? a jsou hodně naplé?a jinak taky nevím kde vemu 6ti hran na rozebrání bubnu(musím tam dát lanka od ručky)tak kdyžtak pls poradte vy,co jste to dělali tu výměnu a úspěšně,dikes:))
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
17 roků 6 měsíců zpět #2
od scherer012
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zadní pružiny
nemusíš sa báť.
podopri si rameno zdvihákom, a keď uvoľníš tlmič, pomaly spúšťaj, keď príde nadoraz tak je už iba málo stlačená a uvoľníš ju od ramena aj silnejším skrutkovačom
pružiny si môžeš stiahnuť aj napr. viazacím drôtom, ale ešte stlačené
podopri si rameno zdvihákom, a keď uvoľníš tlmič, pomaly spúšťaj, keď príde nadoraz tak je už iba málo stlačená a uvoľníš ju od ramena aj silnejším skrutkovačom
pružiny si môžeš stiahnuť aj napr. viazacím drôtom, ale ešte stlačené
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
17 roků 6 měsíců zpět #3
od jedla
TIPO - 1,6 ie DGT r.v. 90
Marea Weekend - 1,6/16V 100 koníků
Odpověděl jedla pro téma Re: Zadní pružiny
než začneš vyndavat pryžiny tak je omotej kurtnou nebo zpevněnou isolepou na víc místech (tak jsem to dělal já)
TIPO - 1,6 ie DGT r.v. 90
Marea Weekend - 1,6/16V 100 koníků
17 roků 6 měsíců zpět #4
od tomakecTD
tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Zadní pružiny
ok díky za rady
tomakecTD
Vygenerováno za 0.295 sekund