čepy spodního ramene
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
stiglitz.
/////
Myslím že ve Frýdlantu to v mototechně bude stejný,půjdeš,zeptáš se ,řekneš typ a rok výroby a dostaneš co potřebuješ ,u nás na jizerkách sem se v tomhle směru zatím nezklamal,a pokud se to nepovede tak na druhý pous se určo ztefí.ale já sem vždy dostal to co sem potřeboval a sedělo to(než sem oběvil toto forum),tak sem věděl o Tempře prd.a zpoléhal jen na Mototechnu,a většinou se to vyplatilo.Protože jsem byl před panelákem a byla tma jak v řiti před chvílí. Já mám problém. Dvěstěpadesát hodin měsíčně v práci. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli to prostě není nějak podle obsahu, nebo já nevím.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
stiglitz.
/////
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
těžko,navíc motor(1.9TDs) je ze všech motorizací nejtěžší,těžko tam budou slapší čepy už z výroby,spíš to někdo překopával........tak Ja som menil ramena včera a aj napriek tomu že mam TDčko tak mam čapy 15mm...no neda sa nič robiť bud to je nejaka prerabka alebo sa aj na TD davali menšie čapy...
v tom případě budeš měnit i těhlice.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
těžko,navíc motor(1.9TDs) je ze všech motorizací nejtěžší,těžko tam budou slapší čepy už z výroby,spíš to někdo překopával........tak Ja som menil ramena včera a aj napriek tomu že mam TDčko tak mam čapy 15mm...no neda sa nič robiť bud to je nejaka prerabka alebo sa aj na TD davali menšie čapy...
v tom případě budeš měnit i těhlice.
...no je to možne že to niekto prekopal,ale to nič ramena su nove a za nejaky čas to vydrží...stale lepšie ako stare vybité...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Samostatně čep nekoupíš. Leda celé rameno.čus, nemáte někdo odkaz na ten e-shop kde se dají koupit jen ty samotné čepy na rameno. díky
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Samostatně čep nekoupíš. Leda celé rameno.čus, nemáte někdo odkaz na ten e-shop kde se dají koupit jen ty samotné čepy na rameno. díky
Aha, ale vždyť v tomhle tématu tam něco bylo o měnění jen čepu ne :