Problém náprava TIPO 1,9TDi intercooler 1994

Více
17 roků 4 měsíců zpět #1 od djrjay
NAZDAr.Mám problém s prednou nápravou a to taký že na vodičovej strane mi niečo buchne keď sa napr. otáčam a prudko zatočím doprava.Keď točím do opačnej strany tak to nerurobí.Sú tam vymenené komplet ramená,tlmiče aj s vrchným uložením.Ešte mi ostáva vymeniť tie závesy na stabilizátore a gul.čapy.Može to byť niečo z tohto?Homokinetický kĺb to asi nebude lebo keĎ sa točím dokruhu tak je to v pohode a inak by to rapotalo.Ono to urobí len raz.

FIAT TIPO 1,9 TD intercooler 1994 66kw(90k),po uprave 75kw(103k),ABS,servo,4xkotúče BREMBO,turbo GREDDY.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2 od libenak

NAZDAr.Mám problém s prednou nápravou a to taký že na vodičovej strane mi niečo buchne keď sa napr. otáčam a prudko zatočím doprava.Keď točím do opačnej strany tak to nerurobí.Sú tam vymenené komplet ramená,tlmiče aj s vrchným uložením.Ešte mi ostáva vymeniť tie závesy na stabilizátore a gul.čapy.Može to byť niečo z tohto?Homokinetický kĺb to asi nebude lebo keĎ sa točím dokruhu tak je to v pohode a inak by to rapotalo.Ono to urobí len raz.

Řekl bych, že to bude tím kulovým čepem.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3 od Ely

Řekl bych, že to bude tím kulovým čepem.

Já si taky myslím že by to mohlo být uložením kulovýho čepu protože jak říkáš udělá to jen jednou kuláč se taky natočí vždycky jen jednou a ještě když to uděláš prudce to bude on na 99%.....

Fanda Fiatu Tipo

Více
17 roků 4 měsíců zpět #4 od djrjay
Dneska vyskúšam vymeniť tie gul.čapy a uvidíme.
Hlavne díki všetkým za pomoc.
Dám potom vedieť.

FIAT TIPO 1,9 TD intercooler 1994 66kw(90k),po uprave 75kw(103k),ABS,servo,4xkotúče BREMBO,turbo GREDDY.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #5 od DURI123
ODKEDZ EXISTUJE TIPO 1.TDI??

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #6 od temprař
Se spletl no. Chtěl napsat Tipo 1.9 TD a ne 1.9 TDI.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 4 měsíců zpět #7 od DURI123

UZ SOM SI MYSLEL ZE ZLE VIDIMMM
:roll:

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #8 od djrjay

UZ SOM SI MYSLEL ZE ZLE VIDIMMM
:roll:

A keby som tam mal Tdid motor?

Vygenerováno za 0.393 sekund