Brzdy - kotouče vzadu
Nové zadní kotouče (z 2,0 8V) mi po pár kilometrech začaly nesnesitelně vrzat při brždění v pomalý rychlosti. Brzdí dobře ale při dojíždění na semafor nebo na parkovišti je to šílený rachot. Nepíská to jako klasický brzdy ale vrže až prdí. Nevíte co s tím?
Už jsem zkoušel odmašťovače ve spreji, grafitový spray ...atd. Nekdo mi poradil zbrousit destičky do kónusu vč. středové drážky.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
a menil si vzadu i ty hadice? napada mne, zda se ti to nezadrhava...neprepousti to tlak nazpet.Tak po peripetiích s brzdami jsem vyměnil kompletně všechno nový a dopředu dal chlazený kotouče. Poprvé to auto brzdí, ale .....
Nové zadní kotouče (z 2,0 8V) mi po pár kilometrech začaly nesnesitelně vrzat při brždění v pomalý rychlosti. Brzdí dobře ale při dojíždění na semafor nebo na parkovišti je to šílený rachot. Nepíská to jako klasický brzdy ale vrže až prdí. Nevíte co s tím?
Už jsem zkoušel odmašťovače ve spreji, grafitový spray ...atd. Nekdo mi poradil zbrousit destičky do kónusu vč. středové drážky.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Zajímavý je, že když vezmu za ručku, tak to nevrže.
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Spíš to bude tím, že ručka trochu ten třmen naklopí protože ho přitáhne lanko.
Jo a taky to nepíská/vrže když couvám.
Co myslíte o tom broušení destiček do kónusu? A taky nemají drážu uprostřed, tak jí tam flexou vezmu taky při tom broušení.
DAN
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Samozrejme skusit aj druhu stranu.
Fiat Croma TDid