repair kit na brzdy
17 roků 3 měsíců zpět #1
od DannyF
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
repair kit na brzdy vytvořil uživatel DannyF
přátelé, existuje něco na rychlou krizovou opravu když praskne brzdová trubička? Třeba kdyby mi to prdlo daleko od domova. Nemyslím výměnu celé trubičky. Asi ne co?
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
17 roků 3 měsíců zpět #2
od 23561
Fiat Tipo. 1,4 i.e., r.v. 1988
Odpověděl 23561 pro téma Re: repair kit na brzdy
V nouzi se to opravuje kladivem: nad prasknutým místem se trubička "ťuknutím" ucpe a nouzově dojedeš s brzděním na 3 kola. Potom se to samozřejmě musí vyměnit.
Fiat Tipo. 1,4 i.e., r.v. 1988
17 roků 3 měsíců zpět #3
od doomik
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
Odpověděl doomik pro téma Re: repair kit na brzdy
Navliknout brzdovou hadicku, stahnout dratem nebo zaslepit ten jeden vyvod
na hlavnim brzdovem valci a jet se trema brzdicima kolama.
Ja bych to nedelal, mam se asi rad, ale jako dojezd z pustiny k civilizaci asi jo.
na hlavnim brzdovem valci a jet se trema brzdicima kolama.
Ja bych to nedelal, mam se asi rad, ale jako dojezd z pustiny k civilizaci asi jo.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
17 roků 3 měsíců zpět #4
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: repair kit na brzdy
Vzít kladívko a ten konec trubky zatemovat..v pohodě..Krom toho dá se jet i bez brzd..Já sem takhle musel jet jen na ručku. Ale to nebylo prasklou trubkou.
A na tři kola sem projezdil s Prismou celou zimu. Dal sem šroub místo trubky do zadního zátěžáku.
A na tři kola sem projezdil s Prismou celou zimu. Dal sem šroub místo trubky do zadního zátěžáku.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
17 roků 3 měsíců zpět #5
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma repair kit brzd
když prdne gumová tak se tam dá zašroubovat šroubek a stáhnout, já jsem to řešil před měsícem, ale při jízdě z prudkého kopce jsem měl bobky
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
17 roků 3 měsíců zpět #6
od stiglitz
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Odpověděl stiglitz pro téma Re: repair kit na brzdy
Mě to tady v autodílně nastavili kovovou trubičkou, a jezdím na to vesele dál, jsou to dva roky. Ale zacáloval jsem čtyři kila. Ta trubička se dotýkala něčeho někde dole a sbohem tvá Máńa, prodřela se v tom místě. Takže servis a psí voči, voni mě tam prej celkem proklínali u toho. Asi taky záleží kde to praskne.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
17 roků 3 měsíců zpět #7
od DannyF
DAN
Odpověděl DannyF pro téma Re: repair kit na brzdy
Aj aj aj. Tak to jí radši vyměním. Všechny hadičky mám nový ale u trubičky u zadního kola jsem nažel dost orezlé místo v ohybu trubičky. Kartáčovat a natírat to asi nebudu, tak to zkusím odšroubovat od zátěžáku a nechám si udělat novou na míru.
Vloni jsem zůstal takhle viset v Chorvatsku na ostrovu.....paráda brzdy se řeknou KOČNICE --- už nezapomenu.
Vloni jsem zůstal takhle viset v Chorvatsku na ostrovu.....paráda brzdy se řeknou KOČNICE --- už nezapomenu.
DAN
17 roků 3 měsíců zpět #8
od petr1978
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Odpověděl petr1978 pro téma Re: repair kit na brzdy
Když je to kovová trubka je tam jen menší díra, dá se to dočasně opravit, že vezměš kousek starší brzdové hadičky, podelně ji rozřízneš a nasuneš na poškozené místo. Pak vezmeš SK pásku a přes ti díru s hadicí ji utáhneš. Opravovaly se tak vodovodní trubky, ale funguje to i na toto:-)
Samozřejmě to není trvalá oprava a stejně tam něco málo prosákne. Ale dá se s tím brzdit na včechny 4 kola
Samozřejmě to není trvalá oprava a stejně tam něco málo prosákne. Ale dá se s tím brzdit na včechny 4 kola
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Vygenerováno za 0.361 sekund