Rameno v háji

Více
17 roků 1 týden zpět #16 od lacc
Odpověděl lacc pro téma Re: Rameno v háji
Ja som mal najhoršie slúsenosti s Peugeotom 205D. Po výmene ramena aj s nalisovaným čapom bol pokoj vždy max. pol roka a znova to začalo búchať a neskôr auto už začalo plávať po ceste. Nasledovala nová výmena ramien a takto dokola ...

Tempra 1.6i 57kW 1992

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #17 od skypan
Odpověděl skypan pro téma rameno v háji
sillenbloky stojí 25Ok jeden.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 1 týden zpět #18 od zryb
Odpověděl zryb pro téma Re: Rameno v háji
Zdravím vás chalani, pomaly ale isto mám v pláne tiež meniť predné ramená tie origoš už mám na kašu. No a rád by som si nechal poradiť aké máte skúsenosti s rôznymi značkami výrobcov tých ramien.
Chcem kúpiť raz a poriadne, a nekupoval to už niekto aj v origoš FIAT predajni? Som zvedavý či je kvalita približne taká ako na tých čo idú do prvovýroby.
Radšej si priplatím a nech to niečo vydrží 8)

Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth

Více
17 roků 1 týden zpět #19 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma rameno
v origgo fiat už mi nabízeli i levnější alternativy. jinak cena asi tak okolo 1100 až 1500(asi i levnějc)

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 1 týden zpět #20 od zryb
Odpověděl zryb pro téma Re: Rameno v háji
No ja som kukal ceny v SKK a pohybujem sa cca od 2000,- za kus. koľko stojí v origoš Fiate zatiaľ neviem ale zajtra to chcem zistiť, a budem asi 8O

Tempra 1,9 Tds 66KW 1991
Tempra 1,6 ie SX.cat 57KW 1992 Abarth

Více
17 roků 1 týden zpět #21 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Rameno v háji
mam je ted za 950/kus pokud by sis prijel treba na hranice tak se muzem domluvit,stejne se chystam do breclavi tedkom

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #22 od brabino
Odpověděl brabino pro téma Re: Rameno v háji

Čus, mám Tipo 1.9 TD a v háji pravý přední rameno, kvůli tomu to neprošlo technickou a mám ještě jedno Tipo na součástky ale to je 1.7 a nevim, zda by tam to rameno šlo nemáte s tim někdo zkušenosti ? Obvod čepu na tý 1.9 je 16mm, ale na tý 1.7 se mi to nepodařilo změřit. Předem díky

Tak ahoj to jsem měnil také ramena. Zalezi na obvodu cepu, aby ti to slo. Musis zjistit kolik ma obvod. Jinak to nepujde

Vygenerováno za 0.360 sekund