výměna manžet poloos ??? žadný problém
17 roků 2 týdnů zpět #1
od Kevin
výměna manžet poloos ??? žadný problém vytvořil uživatel Kevin
Nevím jak Vy, ale mě šla výměna skoro jak po másle. Nejhorší pro mě bylo povolit matku na poloose a pak spodní dva šrouby na tlumiči. Pouze na straně řidiče jsem na ně musel použít propan. hořák. Rez jsem prekonal a pak je to jak skládačka zároveň jsem měnil i kotouče, takže jsem to sfouknul najednou. Mám Tipo 1.4 ie 93 rok
malá pozn. koupil jsem sadu manžet gomet podle typu auta a zjistil jsem, že vnější manžeta u kloubu má o něco menší průměr než kloub. Manžetu jsem přetáhl, jen páska byla malá, takže to zpravila sada na škodovku naštěstí byla dlouhá akorát.
malá pozn. koupil jsem sadu manžet gomet podle typu auta a zjistil jsem, že vnější manžeta u kloubu má o něco menší průměr než kloub. Manžetu jsem přetáhl, jen páska byla malá, takže to zpravila sada na škodovku naštěstí byla dlouhá akorát.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
17 roků 2 týdnů zpět #2
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: výměna manžet poloos ??? žadný problém
ono staci vyhodit spodni cep a nemusis oddelavat tlumice,je to ryhlejsi
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
17 roků 2 týdnů zpět #3
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma výměma manžet poloos???žádný problem
máš recht,na kloubu ramene je jen jeden ztahovací šroub těhlice,vysuneš poloossu z náboje a odkloníš vedle(tlumič s těhlicí-nábojem)
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
17 roků 2 týdnů zpět #4
od Kevin
Odpověděl Kevin pro téma Re: výměna manžet poloos ??? žadný problém
Souhlasím, jenže já měnil i kotouče. Aspoň jsem to mohl pořádně omlátit ve svěráku od rzi
Méně
Více
17 roků 2 týdnů zpět #5
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: výměna manžet poloos ??? žadný problém
vsak v tom neni zadnej problem sundat kotouc samotnej. je am jen zajistujici sroubek nebo 2 a kotouc ti padne sam do ruky
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Vygenerováno za 0.063 sekund