výměna manžet poloos ??? žadný problém

Více
17 roků 2 týdnů zpět #1 od Kevin
Nevím jak Vy, ale mě šla výměna skoro jak po másle. Nejhorší pro mě bylo povolit matku na poloose a pak spodní dva šrouby na tlumiči. Pouze na straně řidiče jsem na ně musel použít propan. hořák. Rez jsem prekonal a pak je to jak skládačka 8) zároveň jsem měnil i kotouče, takže jsem to sfouknul najednou. Mám Tipo 1.4 ie 93 rok

malá pozn. koupil jsem sadu manžet gomet podle typu auta a zjistil jsem, že vnější manžeta u kloubu má o něco menší průměr než kloub. Manžetu jsem přetáhl, jen páska byla malá, takže to zpravila sada na škodovku :D naštěstí byla dlouhá akorát.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #2 od Tomas-Oaza
ono staci vyhodit spodni cep a nemusis oddelavat tlumice,je to ryhlejsi

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 2 týdnů zpět #3 od skypan
máš recht,na kloubu ramene je jen jeden ztahovací šroub těhlice,vysuneš poloossu z náboje a odkloníš vedle(tlumič s těhlicí-nábojem)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4 od Kevin
Souhlasím, jenže já měnil i kotouče. Aspoň jsem to mohl pořádně omlátit ve svěráku od rzi :?

Více
17 roků 2 týdnů zpět #5 od Tomas-Oaza
vsak v tom neni zadnej problem sundat kotouc samotnej. je am jen zajistujici sroubek nebo 2 a kotouc ti padne sam do ruky :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.063 sekund