zateka voda do interieru...

Více
17 roků 2 týdnů zpět #1 od wajola
zateka voda do interieru... vytvořil uživatel wajola
mam jeden probelm...
Do tipatka mi zatika vody, kdyz prsi, jako posledni dobou... :(
uz nevim, co mam delat, nemuzu prijit na to, kudyma to tece :(
tece to nekde jako by z pod palubovky u spolujezdce, jako by z kasliku ,ale vsuude je sucho :( jen koberec mi na zemi plave v kaluzi :( uz si nevim rady :o( nestalo se vam to taky uz nekomu?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #2 od Freedom
no tohle ne....ale mě teče zase někudy do kufru...mám prostředek mokrej ale nikde nad tim ani stopy po vodě...a to to auto stojí takže spodem pochybuju....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 2 týdnů zpět #3 od wajola
Odpověděl wajola pro téma Re: zateka voda do interieru...
jj, to se mi taky nekdy stane, ale to mi tece pres tesneni kufru, mam ho nejake porvane, tak jsem si pres nej natahnul rozrizlou zahradni hadici a uz ani kapka :D

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma voda na podlaze
může to být čelním sklem( těsnění nebo silikon), nebo i přes sání topení(méně pravděpodobné)

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #5 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: zateka voda do interieru...
skuz oddělat ten přední palstovej kryt pod předním oknem je tam pod stěračema takovej okap a vrohu špunty možná máš jeden vypadlej

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 2 týdnů zpět #6 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: zateka voda do interieru...
jsem takhle vilil z e spínací skřínky 1 litr vody :? :?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 2 týdnů zpět #7 od mt-tuning
tak ako radi jirka. pod prednym oknom oddelaj plast, tam su odtokove kanale. moze sa tam drzat voda a preteka cez ventilator dovnutra.

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
17 roků 2 týdnů zpět #8 od Charles

mam jeden probelm...
Do tipatka mi zatika vody, kdyz prsi, jako posledni dobou... :(
uz nevim, co mam delat, nemuzu prijit na to, kudyma to tece :(
tece to nekde jako by z pod palubovky u spolujezdce, jako by z kasliku ,ale vsuude je sucho :( jen koberec mi na zemi plave v kaluzi :( uz si nevim rady :o( nestalo se vam to taky uz nekomu?

Mě to dělalo taky, měl jsem vodu jen na koberci u spolujezdce a dělal mi to šibr, nebo spíš ten odtokovej kanálek, byl zanesenej bordelem.....tak jsem to tlakovym vzduchem profouknul a zase to funguje jak má :D

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #9 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: zateka voda do interieru...
mna este napadlo nemoze to byt tym ze by ta voda tiekla z radiatoru :?:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
17 roků 1 týden zpět #10 od radioRH
měl sem tenhle problem taky tak sem vcyhodil cely koberec ven a pod palibkou byl plastovy špunt vypadlí a tam mi valila voda od te doby mam v autě sucho

fiat tempra 1.9 Tds-prodáno ted marea weekend 1.6 16v lpg

Více
17 roků 1 týden zpět #11 od gotie
Odpověděl gotie pro téma Re: zateka voda do interieru...
Mne teklo taky do pristrojovky,bylo to celni okno, spatne nalepene.Ale kudy presne to nevim po vimnene okna [byly v nem i bublinky] je vse ok.

Tipo 1.6ie Dohc 66kw DGT

STRACH JE ZLODĚJ SNŮ
www.tandemoveseskoky.cz

Více
17 roků 1 týden zpět #12 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: voda na podlaze

může to být čelním sklem( těsnění nebo silikon), nebo i přes sání topení(méně pravděpodobné)

to právě není blbá myšlenka to sání pokud pod tím hlavním krytem chybí kryt sání.ten je nad pylovým filtrem.

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

• TripleX
17 roků 4 dní zpět #13 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma To iste
Ja mam to iste akurat ze sa to prejavi iba ked riadne leje alebop napriklad terz som nechal auto pod snehom ten sa roztopil a v aute som mal na podlahe za kybel vody hlavne na spolujazdcovej strane ale zial o chvilku mi prestali fungovat stierace a to bola cela zatecene poistkova skrina musel som ju vymenit a teraz neviem ako tomu na buduce zabranit kde vsade su tie otvory cez ktore moze tiect voda? Resp. ako zistim ze to tecie cez okno? Dakujem ...

Více
17 roků 4 dní zpět #14 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: zateka voda do interieru...
Mně se to stalo hned po koupi auta začalo lít jak z konve a koberec od spolujezdce byl komplet pod vodou . Rozebral jsem ty plasty kolem stěračů a nestačil jsem se divit . Ten kryt na ventilátoru jek už tady někdo výše zmiňoval tam vůbec nebyl takže voda při dešti tekla přímo do ventilátoru a přes něj přímo do auta na koberec . Vyřešil to malý kanystr od nemrznoučky který jsem uřízl na výšku na potřebnou velikost a nasadil na ten otvor pasuje přesně . Pak ještě otvor pro přívod vzduchu do ventilátoru a mám od té doby klídek a sucho . :roll:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #15 od itnet
Odpověděl itnet pro téma Re: zateka voda do interieru...
Mne to tecie niekde zhora, pretoze po dazdi mam uschnute stekance na celnom skle zvnutra. Sklo to ale podla mna nie je, pretoze sa to zacalo az ked malo Tipo 16 rokov a okno mam original fiat (nebolo menene a v servise mi povedali, ze to cez okno netecie). Ja si myslim, ze to asi tecie cez antenu. Antenu mam original Fiat. Uz som sa to snazil silikonom parkrat utesnit, ale po case to zacne znovu tiect. Uz si neviem rady. Nemali ste niekto takyto problem?

Skoda Octavia 1,4 TSI, 2011
VW Passat B6, 2,0TDI (125kW) Highline
Zosrotovane - Tipo 1,7D DGT 1990, 210 tis. km

www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/category/32-itnet

Vygenerováno za 0.546 sekund